Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.04.2024, 17:07

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Март » 6 » Рік дитячої творчості. Поздоровлення освітян.
23:53
Рік дитячої творчості. Поздоровлення освітян.
ВИХОВАНЦІ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВ ЦЕВ ПІДГОТУВАЛИ ЧЕРГОВУ СВЯТКОВУ ПРОГРАМУ, ЯКУ ПРИСВЯТИЛИ ОСВІТЯНАМ МІСТА!




Ініціатива Президента України Віктора Януковича про проголошення 2013 роком підтримки дитячої творчості, була активно підтримана творчими колективами Шосткинського центру естетичного виховання.

Свої вміння, свою творчість, свої надбання вони з радістю демонструють знову і знову.

Ось і 5 березня у рідній глядацькій залі вони з радістю провели чергову святкову програму, яку присвятили вчителям шкіл Шостки і вихователям дитячих закладів міста.

Наближається міжнародний день 8 березня і як не подарувати найкращі слова, щирі зізнання тим, хто дарує весь світ, знайомить з його загадковістю і готує до дорослого життя.

То ж, на честь жінок шосткинської освітянської родини цього дня розквітли весняні квіти, в фойє глядацької зали працювала виставка декоративно-ужиткового мистецтва і саме для них лунали весняні мелодії.

     

До речі, саме таку назву «Весняні мелодії» і отримала святкова програма. Відкрилася вона «Квітковим вальсом» від учасників народного ансамблю танцю «Джерельце», керують яким Людмила Маковець, Заслужений працівник культури України та Яна Третяк. «Джерельце» у вітальну програму включило і хореографічну картинку «Подоляночки» та «Забавных ребят».

Присутніх у залі освітянок привітав з 8 Березня Віктор Пустовіт, заступник міського голови.

          

Народний фольклорний ансамбль «Любисток» під керівництвом Тетяни Стегайло, Заслуженого працівника культури України,  подарував сонячні фольклорні картинки «Весну звали» та «За лісами, за горами». Крім того, цього вечора співали солістки колективу Ольга Алхімова, Анастасія Потьомкіна та сама Тетяна Стегайло.

Зразковий театр естрадної пісні «Мікс» та керівник колективу Ірина Легейда, відмінник освіти України побалували глядача прем’єрою пісні «Мама», «Я бачу світло». А Валерія Єрохова, маленька солістка «Міксу» зворушливо виконала «Пісню про бабусю».

Зразковий театральний колектив «Дзеркало» під керівництвом Світлани Разломової у програмі розмірковували самі і змусили подумати глядача над темою – чому мама плаче. Інтермедію під такою назвою, а ще інсценування вірша Ліни Костенко «Любов Нансена», «Вечорниці»  та монолог «Люськіна любов» підготували учасники колективу.

Народний хореографічний ансамбль «Сюрприз» і керівники колективу Віра та Василь Тихоновські, Заслужені працівники освіти України представили справжні сюрпризи для представників шосткинської освіти. Хореографічна картинка «Красны девицы и добры молодцы» ніби сонечко засвітила у залі. А до них додалися ще й прем'єра хореографічної «Елегії» та прем’єра виконання – «Менует».  А весела «Карусель» закружляла у весняному вирії і самих танцюристів, і глядачів.

Найменшими учасниками святкової феєрії  «Весняних мелодій» виявилися учасники народної хореографічної студії «Шарм» під керівництвом Ірини Домащенко. Вони подарували освітянам прем’єру зворушливої хореографічної картинки «Мамочка любимая» та «Зірочку» у виконанні солістки «Шарму» Олі Леонтенко, а до того ще й «Чарівну Україну».

Свій внесок у святкову програму «Весняних мелодій» зробили і учасники танцювального колективу «Let's Go», під керівництвом Сергія Коваленко.

Справжнім весняним подарунком для вчителів і вихователів став виступ Олександра Соколова, працівника ЦЕВу. Його пісня «Значить, це кохання» пролунала зізнанням у коханні всім ніжним та прекрасним жінкам.

У фіналі концерту на сцену піднявся Володимир Кисельов, директор центру естетичного виховання, депутат Шосткинської міської ради. Володимир Петрович висловив свої побажання на адресу чарівної половини представниць Шосткинської освіти. Особливі слова вдячності пролунали на адресу жінок – працівниць ЦЕВу. Вони наполегливо працюють в той час, коли інші відпочивають, тому квіти, вручені Володимиром Петровичем від імені управління освіти та профспілки працівників освіти, стали для цих жінок приємним доповненням до слів привітань.        

Щасливі і переповнені добрими емоціями, які напевно залишать у їх душах добрі спогади, розходилися освітяни, коли відлунали «Весняні мелодії».

А творчі колективи Шосткинського центру естетичного виховання у рамках року дитячої творчості вже виношують нові ідеї для вдосконалення і розвитку розмаїття дитячих талантів.
          
     
Переглядів: 1249 | Додав: Admin | Теги: Шостка, рік дітячої творчості, Киселев В.П., Концерт, ЦЕВ | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024