Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 13:30

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Декабрь » 23 » "Різдвяний Київ 2013" зустрічав «Джерельце»
00:23
"Різдвяний Київ 2013" зустрічав «Джерельце»

 
КАЗКОВЕ ЗАВЕРШЕННЯ РОКУ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ ДЛЯ НАШОГО "ДЖЕРЕЛЬЦЯ"





На 9-му Відкритому Всеукраїнському фестивалі мистецтв "Різдвяний Київ 2013" колектив «Джерельце» став лауреатом першого місця  та спеціальної премії за оригінальність та сюжетність номеру!!!

20-21 грудня 2013 року  традиційно  Фонд "Д. Бернадської”  провів  на великій сцені Київського університету імені Бориса Грінченка Всеукраїнський фестиваль мистецтв "Різдвяний Київ”! Конкурс був достатньо складним, адже членами журі стали найбільш талановиті і вимогливі люди. Суддями на конкурсі були відомі діячі мистецтв України та зарубіжжя, зірки шоу-бізнесу, представники Міністерства освіти і науки, Міністерства культури і туризму України. Серед них були й такі знаменитості, як: Дарія Бернадська (кандидат мистецтвознавства, член всесвітньої ради ЮНЕСКО), Євгенія Калачик (чемпіонка світу з хіп-хопу), Денис Шаріков (кандидат мистецтвознавства), Ілона Гвоздьова  (фіналістка телевізійної програми  «Танцюють всі - 2», «Танцюють всі. Повернення героїв», балетмейстер «Танцюють всі -5»). Не зважаючи на свою знаменитість, вони були дуже привітні з радістю фотографувалися, а також спілкувалися з нами.

Ми познайомилися з головою цього конкурсу Дарією Бернадською, яка виявилася доброю, привітною, щирою особою. До нас вона поставилася з не аби якою любов’ю і розумінням. Активно влаштовувати такі заходи  вона почала ще з 2001 року. Тоді світ побачив фестиваль "Весна танцює”, який щороку проводять у квітні. З п’яти років вона займалася балетом у хореографічній школі, згодом захопилася народними танцями. Нині пані Бернадська – доцент кафедри сучасної хореографії в Київському національному університеті культури та мистецтв, старший викладач спортивного танцю Національного університету фізичного виховання та спорту, а також кандидат мистецтвознавства.

Враження дітей від поїздки:

Кім Катерина:   Новорічні подарунки... Їм завжди раді і їх завжди дуже чекають, от і ми вихованці народного ансамблю танцю «Джерельце» отримали подарунки напередодні Нового року. З 20 по 21 грудня ансамбль народного танцю «Джерельце » приймав участь у всеукраїнському конкурсі «Різдвяний Київ». Учасниками були колективи з усіх куточків України, номінацій і категорій було не порахувати. Конкурс відбувався на території Київського університету імені Бориса Грінченка. Студенти та викладачі були гостинні до нас і обдаровували нас теплом. Двоє з наших випускників зараз навчаються в цьому інституті, це: Катерина Петрушка (ІІ курс), Олег Мулярчук (І курс). Ми були шалено раді, бачити їх виступи на сцені, але це було ще не все. Самий довгоочікуваний подарунок - це присутність на прямому ефірі суперфіналу телевізійного шоу «Танцюють всі -6». Що ще потрібно для танцюриста? Ми готуємося до нових фестивалів і конкурсів, ну а ви, мрійте, адже мрії здійснюються... 

 Дуже приємно було побачити на сцені і своїх земляків: Марію  Маслову колишню солістку народної студії сучасного танцю "Шарм", а нині студентку хореографії, яка в складі танцювального колективу свого інституту  подарувала глядачам кілька танців.  

Наш виступ у конкурсній програмі був завершальним, говорять вихованці Центру естетичного виховання,  і як виявилося самим тріумфальним, у відкритому голосуванні (яке було в цьому конкурсі), ми отримали найвищі оцінки, всі 10, після завершення нашого «Гопака» судді аплодували стоячи. Після закінчення виступів всі керівники колективів, були зібрані на збори так званий «круглий стіл». Голова журі не міг висловити своє захоплення з приводу нашого Гопака. В одному з  його коментарів прозвучали такі слова: «Навіть найвища оцінка 10 для вашого виступу була мала!»

Ось і нагородження, хвилюючий момент, і під бурхливі оплески глядачів, учасників та журі, ми отримуємо почесне І місце. Подарунки від спонсорів конкурсу, кубок, емоції переповнювали і найголовнішим подарунком було право відкрити  міжнародний фестиваль мистецтв у Києві "Кубок Європи" та можливість бути учасниками культурного і творчого обміну студентів Університету «Сорбона» (Париж, Франція) та Київського університету імені Бориса Грінченка (Київ, Україна).

Цього року, напевно, кожен з учасників конкурсу «Різдвяний Київ» просив одне і те саме у Святого Миколая і він справді здійснив наші мрії! Концерт, перемога, яка була завершенням нашої  «Різдвяної казки». І от, сльози щастя, під час одержування нагород, смутку, коли настав час повертатися і жалю від того, що потрібно було розлучатися з новими друзями. Ці дні ми будемо пам’ятати усе життя!

Ми щиро вдячні нашим педагогам, які, не жаліючи сил, діляться з нами досвідом, талантом, навиками. Це: Маковець Людмила Серафимівна, та Трет'як Яна Сергіївна.

Також висловлюємо особливу подяку людям, без яких ця поїздка не була б можливою: міському голові Нозі М.П., батькам,  які дали згоду на поїздку, і фінансово забезпечили дорогу. Щиро вдячні за сприяння в оформленні документів Управлінню освіти: Сергейко Н.О., дякуємо за моральну підтримку, допомогу і просто розуміння директору ЦЕВ – Кисельову В.П.,  якій проводив нас у цю  поїздку і усім серцем був з нами там, на конкурсі.

Ми в  свою чергу, почули похвалу від нього, за свої здібності.

         
Переглядів: 1097 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Екатермна Ким  
0
За все эмоции поїздки мы, хотим поблагадарить нашого любимого руководителя Маковец Людмилу Серофимовну и Медведеву Марину Александровну. Мы готовимся к новым фестивалям и конкурсам,ну а вы,мечтайте, ведь мечты збываются…

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024