Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 05.05.2024, 00:30

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Декабрь » 24 » Роднине свято «Джерельця»
10:54
Роднине свято «Джерельця»

РОДИННЕ СВЯТО "ДЖЕРЕЛЬЦЯ"

 

 

 

Новорічне свято це вже добра традиція для вихованців Народного ансамблю народного танцю «Джерельце» збиратись разом великою родиною.

Свято Миколая Чудотворця та Новий рік -  найулюбленіші народні свята, до якого вихованці  готувалися з особливою ретельністю. Увесь рік діти старанно працювали, тренувались у танцювальному класі, а також приймали участь у різних всеукраїнських, міжнародних, світових фестивалях і конкурсах. Мали можливість продемонструвати  свої танцювальні таланти, красу, отримували професійну оцінку поважного журі, ознайомлювались  із культурними традиціями України та різних країн світу, презентували своє місто. 

Керівники колективу - Заслужений працівник культури України  Людмила Маковець та Яна Трет’як,  отримали нагороди та подяки від організаторів міжнародних конкурсів, фестивалів та Першості світу.

Батьківський комітет та вдячні батьки вихованців «Народного ансамблю танцю Джерельце подарували дітям та керівникам Свято Миколая Чудотворця та Новий рік у Шосткинському розважальному центрі «Орфей». Лунали щасливі посмішки дітей на дискотеці. Веселий Миколайчик привітав юних дарувань зі святом і подарував солодощі.

Слова подяки та вітання зі Святом Миколая і Новим роком, висловлюють батьки вихованців «Народного ансамблю танцю Джерельце» керівникам колективу Людмилі Маковець та Яні Трет’як. 

Щиро дякуємо вам за талант і любов до танцю, за збереження народних традицій краю. Нехай ваша неперевершена творчість та енергія і надалі хвилює серця вдячних шанувальників.

Бажаємо вам нових творчих злетів, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій. Зичимо керівникам  колективу задоволення від  праці та гучних перемог  своїх вихованців, батькам - пишатися своїми дітьми, радіти їхнім успіхам.

Батьківський комітет

         

    

Переглядів: 796 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024