Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 03.05.2024, 07:44

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Декабрь » 28 » «ШАРМ» на столичній сцені
10:20
«ШАРМ» на столичній сцені

"ШАРМ" НА СТОЛИЧНІЙ СЦЕНІ!

 

 

 

«Народний художній колектив» студія сучасного танцю  "ШАРМ" Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради, на мій погляд – це маленьке диво маленького містечка  України! Диво, що потребує неймовірних зусиль волі та відданості, постійної праці та творчого пошуку, перш за все, керівника колективу – чарівної та цілеспрямованої Ірини Домащенко і талановитих учасників колективу: дітей та їх батьків, що неймовірно захоплені улюбленою справою...

У тому, що учасники колективу невтомно віддані своїй справі мені в який раз довелося переконатися, пройшовши пліч-о-пліч разом з ними невеличку «дорогу», – чи то пригоду, чи то подорож...

Улюблений усіма Володимир Кисельов – найпозитивніший у світі  директор Шосткинського Центру естетичного виховання та талановитий керівник, тримаючи у руках список учасників поїздки, бадьоро зачитує його і кожен, почувши своє ім'я, не менш бадьоро піднімається до величезного та дуже комфортного автобуса, займаючи місця...

М'яка, як пух, дорога  швидко залишається позаду, і маленьких артистів, виспаних і не дуже, трішки втомлених, але позитивно настроєних, зустрічає славетний Київ! Сонячне проміння заливає місто, що прокидається зі сну.

Київська державна адміністрація знаходиться  у самому центрі міста, Саме сюди діти із Шостки приїхали на запрошення організаторів фестивалю «Зірка фест – « Моя Україна», щоб взяти участь у гала концерті фестивалю.

Колона зала Київської державної адміністрації вразила  своєю  пишністю та величчю, грандіозним та разом з тим дуже затишним залом з партерами і балконами та неймовірною акустикою. Саме на цій сцені проходило урочисте дійство, учасниками якого  стали вихованці «Шарму!»

Номер за номером, один колектив змінює інший.  "ШАРМ" за кулісами вже чекає на свій виступ, щоб поділитися хореографічною майстерністю  із столичним глядачем.

...Блискавичний виступ шосткинського колективу, овації залу, щирі слова подяки від організаторів конкурсу та неймовірно позитивні емоції... Чудовий, емоційно збагачений день підійшов до свого завершення і мелодії дитячих сердець звучать в унісон провідних артистів України , а особливо Наталії Бучинської, разом с якою вихованці «Шарму» виконали вокально -  хореографічну композицію «Ми українці».

Поїздка – це відшліфований ще один щабель майстерності, ще одне невеличке випробування не лише таланту, а і волі, і сили духу. Бо поставлена ціль – досягнута. І, маючи велике бажання до творчої реалізації та розвитку, попри все, учасники колективу змогли відгукнутися на запрошення, знайти фінансову підтримку і достойно зарекомендували й представили себе від імені маленького містечка Сумщини на великій столичній сцені, що, погодьтеся, не просто і дуже поважно.

Фестиваль  «Моя Україно!» проходив під знаком благодійності . Благодійна діяльність колективу – окрема сторінка його біографії. Щороку «Шармовці» приймають участь у  благодійних концертах для інвалідів, ветеранів, дітей-сиріт, дітей з багатодітних сімей, міські та всеукраїнські благодійні акції в підтримку дитячої народної творчості. Цього року безкоштовно переглянуті концерти «ШАРМу»  мали нагоду діти-сироти, діти з інвалідністю, діти вимушених переселенців та діти з родин, де батьки мобілізовані і воюють в зоні АТО.

Шановні Ірино Вікторівно, Володимире Петровичу, усі учасники колективу "Шарм"! Велика Вам подяка та уклін за натхненну працю та високу майстерність, активну просвітницьку діяльність, відданість справі життя і виховання наших дітей та молоді!

Окрема подяка від організаторів конкурсу  –  меру міста Шостка Миколі Петровичу Нозі.

Нехай Всевишній дарує Вам довгі і щасливі роки життя, міцне здоров'я, радість від кожного прожитого  дня.

Тележурналист, выпускающий редактор отдела новостей - Елена Павлик.

 

Переглядів: 1229 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/21
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024