Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 28.04.2024, 15:14

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Август » 2 » Щоденник фестивалю – конкурсу «Усі ми діти твої, Україно!»
10:30
Щоденник фестивалю – конкурсу «Усі ми діти твої, Україно!»

ВИХОВАНЦІ ЦЕВ ПОБУВАЛИ В СВІТІ ТЕАТРАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА

 

 

 

 

Театр — це вид мистецтва, який образно відбиває дійсність, художньо опановує світ через драматичну дію, що здійснюється акторами на очах у глядача. Театральне мистецтво є синтетичним за своєю природою. Його твори містять у собі практично всі інші мистецтва: літературу, музику, образотворче мистецтво, хореографію й інші, а також використають численні досягнення найрізноманітніших наук й областей техніки. Тому похід в театр для кожного вихованця ЦЕВ це свято.

Сьогодні юні шосткинці відвідали Одеський Національний Академічний театр Опери та Балету. Діти в захваті від вистави – балету: «Аліса в країні чудес». Вони уважно спостерігали за подіями на сцені. Зовсім недавно вони бачили цю виставу у виконанні «Зразкового художнього колективу» театру Дзеркало Центру естетичного виховання, а сьогодні їм була надана можливість зануритися у світ мистецтва, в одному з найкращих театрів Європи. Особливо їх вразило те, що в театрі такого масштабу грають їхні однолітки. У виставі беруть участь вихованці балетної студії заслуженої артистки України Світлани Антипової.

Минулого тижня вони були глядачами Одеського академічного театру музичної комедії імені Михайла Водяного. Їхній увазі була представлена дуже музична казка для дітей і батьків: «Царівна-лягушка» Музика і лібрето — Людмили Фадєєвої-Москальової, за мотивами російської народної казки.

Помилувавшись красунею Одесою діти повернулися в "Молоду гвардію" де їх чекає цікава програма в таборі і, звичайно, тепле море.

Вчора наші вихованці були глядачами концерту - творчої зустрічі на фіналі дев’ятого Міжнародного фестивалю дитячої творчості «Усі ми діти твої,Україно!» Народного артиста України Олега Марцинківського з фіналістами конкурсу. Всі виконавці отримали подарунки від організаторів на добру згадку про фестиваль та щирі побажання творчих звершень, віри в себе і в єдину Україну. Серед гостей фестивалю Народна артистка України Оксана Білозір.

     

       

Переглядів: 1165 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024