Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 28.04.2024, 13:24

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Март » 28 » Школа майбутнього працює у Шостці
17:41
Школа майбутнього працює у Шостці
У ШКОЛУ МАЙБУТНЬОГО ДІТИ ЙДУТЬ ВЧИТИСЯ З БАЖАННЯМ!







Напередодні року дитячої творчості, оголошеного Указом Президента України Віктором Януковичем, Центр естетичного виховання наказом Міністерства освіти України включено до переліку найбільших навчальних закладів України і його по праву можна назвати школою майбутнього. Діти Шосткинщини  з великим бажанням йдуть навчатися в колективах ЦЕВ і це дійсно найбільший центр позашкільної освіти Шостки. Сьогодні в наших колективах займається 2564 дитини, що складає 25,2 відсотка всіх учнів шкіл міста. За час навчання в нашому центрі  талановиті педагоги встигають не лише допомагати своїм учням формувати фахову майстерність, а й розкривати свою творчу особистість, неповторне «Я». Так і зростає у молодої людини потреба в освітньо-культурному становленні, взаємозбагаченні, творчості. Наші педагоги-вихователі мають справжній талант знаходити в кожному з своїх вихованців нові грані особистості, розкривати нові творчі здібності і збирати ці перлинки у яскраве намисто майстерності.

Центр естетичного виховання, один з перших в області розпочав студійну форму навчання, де вихованці одного гуртка вивчають декілька супутніх дисциплін паралельно. Сьогодні його вже не можна уявити без діяльності гуртка акробатики та музичної ритміки. Під керівництвом керівника, майстра спорту з акробатики Лариси Ашмариної виховувалось не одне покоління учнів,  а днями атестаційна комісія  ЦЕВ рекомендувала її до присвоєння звання «керівник гуртка – методист». На даний час гурток відвідує  понад 150  учнів – це вихованці  народного хореографічного ансамблю «Сюрприз», народної студії сучасного танцю «Шарм»  та колективу сучасного танцю «Les’t  Go»   Під час проведення занять з акробатики та музичної ритміки, керівник прагне навчити дітей, щоб результат роботи був відображений  на міському, обласному та Всеукраїнському рівні і, поки що, це вдається.

Але, доводиться докладати великих  зусиль, щоб досягти певних успіхів та результатів. Вже багато років учні гуртка акробатики та музичної ритміки є лауреатами, дипломантами та призерами міських, обласних, Всеукраїнських оглядів – конкурсів, фестивалів. Так і відкриття Чемпіонату України зі стрибків на акробатичній доріжці не обійшлося без творчих колективів  ЦЕВа. Родзинкою в урочистій  церемонії відкриття Чемпіонату стали учасники народного фольклорного ансамблю "Любисток" (керівник Заслужений працівник культури України Тетяна Стегайло), народного ансамблю танцю "Джерельце" (керівники Заслужений працівник культури України Людмила Маковець і Яна Третяк), ансамблю сучасного танцю «Les’t  Go»   (керівник Сергій Коваленко)

Не залишаються осторонь і депутати міської ради. Сьогодні Центр естетичного виховання завжди може розраховувати на їх допомогу і взаєморозуміння.  Особливо хочеться відзначити Галину Слизовську, Сергія Бугакова, Олександра Івченка, Ірину Шилову, Ірину Нікітіну, Ігоря Федотенко та багатьох інших, без участі яких не відбувається практично ні один міський захід, організований Центром естетичного виховання.

Керівник Центру естетичного виховання Володимир Кисельов, намагається завжди керуватися розумом, а не емоціями, основою успіху будь-якої важливої справи вважає командну роботу. Поруч з ним — сильна, дружна і творча команда Центру естетичного виховання, управління освіти та директорів навчальних закладів міста. Спільно вирішуються найскладніші завдання і проблеми. Співпраця з  управлінням освіти  під керівництвом Антоніни Наймитенко є щоденною, що забезпечує стабільний розвиток Центру та освіти в цілому в  усіх напрямах. Успіхи освіти міста протягом останніх років — від поліпшення матеріальної бази, фінансування всіх видатків і до організації навчально-виховного процесу — також були б неможливі без повного розуміння та сприяння команди міської ради під керівництвом Миколи Ноги. Лише завдяки спільній  командній роботі та розумному прораховуванню всіх напрямів функціонування освітньої галузі  досягнуто тих результатів, які є нині в  місті.

Про все, що відбувається в Центрі естетичного виховання, в установах освіти Шостки мешканці нашого міста дізнаються з місцевої преси та каналів місцевого телебачення, які є нашими інформаційними спонсорами і за що ми вдячні їх керівникам Ірині Коваленко, Миколі Ліфіренку  та Кирилові Мелашенку. За останні роки тільки телерадіокомпанією "Акцент" зроблено майже 1000 сюжетів про життя міста та Центру естетичного виховання. Вони  викладені в мережі «Інтернет», а також на офіційному сайті Центру естетичного виховання і їх може подивитися кожен охочий, незалежно від його місця проживання та місцезнаходження.

Шостка, це не лише місто культури, освіти, це ще й місто спорту, адже ці всі галузі – завжди ідуть поруч, а Центр естетичного виховання Шосткинської міської ради  - це справжня школа майбутнього.
Переглядів: 973 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Толик  
0
Центр естетичного виховання Шосткинської міської ради - це справжня школа майбутнього.

1 Татьяна  
0
Лучшее внешкольное учебное заведения города. Восхищает Ваше трудолюбие и преданость детям. Дети с удовольствием идут к Вам. Особое спасибо за работу в выходные дни и каникулы, без страха отпускаю детей из дома и знаю . что у Вас им будет хорошо и интересно. А за досуг для нас родителей , как говорят наши дети, респект и уважуха! СПАСИБО.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024