Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 04.05.2024, 04:39

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Май » 22 » "Шлях до майбутнього" тримає слово.
09:01
"Шлях до майбутнього" тримає слово.

ВІДОМИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ГУРТ "АВІАТОР" ВИСТУПИВ У ШОСТЦІ З СОЛЬНИМ КОНЦЕРТОМ В РАМКАХ БЛАГОДІЙНОЇ ПРОГРАМИ "ШЛЯХ ДО МРІЇ"

 

 

 

 

 

21 травня глядацька зала Центру естетичного виховання заповнилася шанувальниками гурту «Авіатор». Цей рік для гурту «Авіатор» - ювілейний, тому що у 2015-му їм виповнилося 10 років .

З перших хвилин концерту, який був організований за сприяння благодійної організації «Шлях до майбутнього»,  атмосфера у залі стала «космічною». Солісти гурту відразу попередили шосткинців про те, що концерт буде «ульотним» і літати разом з «Авіатором» будуть усі присутні в залі.

Гурт виконав свої найвідоміші хіти: «Мания», «За высокими березами», «Рыжая» та багато інших. Порадували виконавці і новинками. У Шостці презентували «авіатори» і декілька зовсім нових пісень, які виконувалися на сцені всього декілька разів і автором тексту яких є соліст гурту Андрій Сторож.

Вже  з перших хвилин концерту глядачі не могли втриматися на своїх місцях. Солісти групи «Авіатор» Ігор Воєвуцький, Дмитро Тодорюк та Андрій Сторож привезли до Шостки як свої нові пісні «Воздухом», «Запрещаю», «Мамо, птахом лину», так і популярний хіт «Земля в иллюминаторе». Під час виконання запальних пісень глядачі повставали зі своїх місць і перетворили глядацьку залу ЦЕВ  на великий танцювальний майданчик.

Гурт «Авіатор» відпрацював двогодинний концерт з живим звуком. Між піснями хлопці спілкувалися з глядачами.

Наталію, яка прийшла на концерт,  Андрій Сторож запросив до танцю та прямо у залі станцював з нею повільний танець і разом  з нею виконав для глядачів одну із пісень.

Глядачі дуже тепло приймали столичних гостей, не приховуючи емоцій.

Відразу після концерту Наталія поділилася своїми враженнями: «Концерт мені дуже сподобався. Переповнюють емоції. В такий непростий час концерт гурту «Авіатор» — це крапля позитиву».

На концерті гурту "Авіатор"  побувало майже дві сотні шосткинських дітей. Саме стільки квитків організатор концерту благодійний фонд «Шлях до майбутнього» передав через місцеву владу обдарованій і талановитій молоді Шостки. Побувати на концерті змогли вихованці оздоровчого протитуберкульозного санаторію «Лісова казка», діти з творчих колективів ЦЕВу, а саме «Шарм», «Летс гоу», театр «Дзеркало», а також  діти із соціально незахищених сімей, діти та їх сім'ї із зони АТО, які тимчасово перебувають на території міста.

Міська влада і адміністрація Центру естетичного виховання дякують організаторам за те, що вони завжди відгукуються на соціальні ініціативи та ще й допомагають залучити до проекту нових виконавців та інші колективи.

Тому, по закінченню концерту благодійній організації «Шлях до майбутнього», в особі голови правління Трофімчук К.В.,  була вручена Почесна грамота Шосткинського міського голови  зі словами вдячності за співпрацю та благодійну роботу,  яку вони проводять, зокрема у м. Шостка. З особливою подякою Грамота вручена відповідальній за проведення концертів, керівнику проектів Проценко Ларисі Валеріївні.

До речі, концертна програма гурту «Авіатор» для шосткинців відбулася завдяки  підтримці  міського  голови Миколи Петровича Ноги.

Вихованки «Зразкового художнього колективу»  - театру «Дзеркало» Євгенія Кудрявець та Дарина Гутянко кажуть : «Дуже сподобалось. Бути безпосереднім учасником такого шоу нам випадає можливість нечасто  – це дивовижно і незабутньо!»

Саме тому, ми пропонуємо  вашій увазі короткий фотоогляд з концерту гурту «Авіатор». По  завершенню шоу  артисти зазначили:  «Ми не прощаємося з Вами, до НОВИХ зустрічей на шосткинській  сцені!».

         

    

 

Переглядів: 1148 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024