Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 13.05.2024, 21:03

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Ноябрь » 10 » ШОСТКА ВІТАЛА ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ З ПРОФІСІЙНИМ СВЯТОМ!
09:43
ШОСТКА ВІТАЛА ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ З ПРОФІСІЙНИМ СВЯТОМ!

ШОСТКА ВІТАЛА ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

 

 

 

9 листопада, уся Україна вітала працівників культури з професійним святом.

Приєдналися до вітань і у Шостці. Сьогодні у нашому місті  відбувся урочистий захід на честь святкування Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

На захід завітали працівники культурної сфери  та майстри прикладного мистецтва, щоб обмінятися привітаннями з колегами й насолодитися святковими вітаннями від друзів.

Начальник відділу культури ШМР  Ігор Фатун  щиро привітав колег зі святом і відмітив: «В Україні впродовж року відзначається близько 280 свят і всі вони супроводжуються роботою саме працівників культури. Ми даруємо людям духовне задоволення, щастя й радість, вшановуючи саме українську культуру, яка є унікальною, колоритною й оригінальною. Бажаю усім натхнення на створення нових шедеврів, вдячністю за які буде людська прихильність».

Приєдналася до привітань і міська рада та особисто заступник міського голови Сиваєва Ніна Олексіївна, яка використовуючи АТ технології наголосила: «Ви дійсно надихаєте нашу Шостку своєю творчістю, теплом та красою. Ті міські свята, до яких вже так звикли шосткинці, ви влаштовуєте з великою любов’ю, вкладаєте у них душу та постійно вдосконалюєте. На ці свята приходить дуже багато мешканців нашого міста, а також людей з інших міст. Про наше місто знає вся Україна і це – завдяки вам. Ваша праця дійсно дуже потрібна, ви плекаєте у дітях, своїх вихованцях, добро, красу та любов до своєї Батьківщини. Тож нехай все те хороше, що ви робите, повертається до вас сторицею. Творчих успіхів вам та здобутків».

Начальник управління освіти ШМР долучилася до привітань з нагоди свята: «Саме культура створює духовність людини, яка для людей є святом. Мистецтво як прояв культури в нашому житті – це відпочинок, змога насолодитися тим, чого прагне власна душа. Кожна людина сама обирає для себе вид такого відпочинку: театр, кіно, вишивання, малювання, танці чи спів тощо, але об’єднує всі ці заняття їх націленість на розвиток людини як особистості. Тож нехай наша українська культура завжди майорітиме своєю самобутністю серед світової культурної спільноти» -  сказала Наталія Олександрівна Сергейко.

Святкування продовжилося привітаннями від працівників Центру естетичного виховання,  і це як завжди був творчий подарунок, а також концертними номерами на честь працівників культури та майстрів народної творчості Шостки.

Урочистий захід закінчився солодким подарунком від працівників Шосткинського хлібокомбінату.

Зі святом усіх нас  з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

       

   

Переглядів: 734 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024