Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 10.05.2024, 00:46

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Февраль » 26 » Театру «Дзеркало незабаром 10 років.
19:26
Театру «Дзеркало незабаром 10 років.

І ЗНОВУ ПРЕМ'ЄРА ТЕАТРУ "ДЗЕРКАЛО"!

 

 

 

 

Дитячий театр відкриває великі можливості для виховання, розвитку гармонійної особистості.

Хто з нас не мріяв у дитинстві стати артистом, втілити риси характеру улюбленого героя? Дитинство – це особливий творчий світ, коли здатність уявляти, фантазувати розвинена особливо гостро.

«Духовне життя дитини повноцінне лише тоді, коли вона живе у світі гри, казки, музики, фантазії, творчості. Без цього вона – «засушена квітка», - писав В. Сухомлинський.

Театр - це завжди привід поговорити про щось важливе, про те, що хвилює, що дороге нашому серцю.  А театральний гурток -  це можливість для дитини виразити себе, бо театральне мистецтво є унікальним засобом духовного розвитку дитини.

Зразковий театральний колектив «Дзеркало» (керівник Світлана Разломова)  - це велика, дружна сім я, де кожному є діло до всього, що відбувається не тільки на сцені, а задовго до першої репетиції, розподілення ролей, виготовлення декорацій, вирішення світлових ефектів тощо.

 Театр  «Дзеркало» — один із творчих колективів, що активно функціонують у Шосткинському центрі естетичного виховання.  Історія театру розпочинається з 2005 року.

Світлана Петрівна Разломова  є його беззмінним керівником. Театр «Дзеркало» пишається  своїм  званням  «Зразковий» і  як справжній  творчий колектив твердо крокує в майбутнє і вже нараховує у своїх лавах біля 75 школярів різних шкіл міста. Кожний раз театр підтверджував своє високе звання «Зразковий» новими та цікавими виставами. За 10 років існування театру через його творчу школу пройшло багато учнів шкіл міста, які назавжди запам'ятають ці творчі і незабутні роки. Багато учасників театру зв'язали свою долю із театральним мистецтвом.

Театр неодноразово виступав на різних конкурсах та фестивалях і був нагороджений багатьма Грамотами та Дипломами.

25 лютого відбулася чергова прем'єра вистави «Чарівник Смарагдового містечка», підготована  «зразковим художнім  колективом» театром «Дзеркало». В виставі задіяні три вікові групи театру (середня, молодша та підготовча) та танцювальній колектив «Летс гоу» (керівник Сергій Коваленко) . Взагалі на сцені у ролях було  46 дітей. Першими глядачами вистави стали  школярі шосткинських  шкіл №5 та 1 міста,  батьки юних акторів.  У  виставі зіграли: Даша Сергійко, Женя Кудрявець, Дарина Гутянко, Ілля Долгих, Маша Додух, Софія Пластун, Руслан Кудрявець, Настя Підгурська, Іра Пилипенко, Аня Панькевич, Іван Заікин та інші актори театру.

Незабаром вистава буде повторюватись в іншому складі акторів.

«Чарівник Смарагдового містечка»  став  25-ою прем’єрою в скарбниці театральних постанов театру «Дзеркало».  В цьому році колектив буде святкувати 10-ти річний  ювілей і його актори готують  для прихильників творчості Мельпомени гарний подарунок  в рамках відзначення  ювілею!

    

         

Переглядів: 906 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024