Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 10:29

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Март » 24 » ТЕП «Мікс» Центру естетичного виховання - переможець обласного конкурсу «Співограй».
00:35
ТЕП «Мікс» Центру естетичного виховання - переможець обласного конкурсу «Співограй».

ТЕП "МІКС" ЦЕНТРУ ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ - ПЕРЕМОЖЕЦЬ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ "СПІВОГРАЙ"
 
 
 
 

 

 

Щороку пісня знов єднає нас, 

Від неї серце кожного частіше б'ється.

Нехай же успіх не залишить вас

І вдало творчий шлях складеться.

 

 
 

Саме такими словами, з метою широкої пропаганди серед  дітей та учнівської молоді, виконання кращих зразків народної й сучасної української естрадної пісні, виявлення та підтримки творчо обдарованих школярів розпочинався в деяких районах області міський етап обласного  конкурсу дитячих вокальних колективів «Співограй», а вже 22 березня 2014 року, 47 колективів стали учасниками обласного конкурсу, які виконували музичні твори про Україну,  рідний край, дитинство, твори  на  шкільну тематику та про батьківщину, як  з музичним супроводженням, так і a-capella. Вокальні колективи продемонстрували неординарний творчий підхід до своїх виступів, виявили високий рівень сценічної та виконавської культури.

Ця подія щорічно збирає все більше учасників зі усієї Сумський області та об'єднує творчих талановитих і неординарних людей.

До складу журі увійшли фахівці в галузі вокального та театрального мистецтв, працівники культури.

Учасники  «Співограя» - діти та молодь віком від 5-ти до 18-ти років. Вони виступають в різних жанрах: джаз, рок, класика, кантрі, поп-музика, використовуючи при цьому різні народні національні та фольклорні елементи .

22 березня в м. Суми у обласному конкурсі «Співограй» брав участь і театр естрадної пісні «Мікс» Центру естетичного виховання  м. Шостка  під керівництвом Ірини Феодосіївни Легейди.  Вихованці ЦЕВ  показали високий рівень підготовки і виконання.  Журі гідно оцінило виступ театру естрадної пісні «Мікс».  Маленькі артисти повернулися додому з перемогою: перше місце посіла молодша група ТЕП «Мікс».  Слід зазначити, що це не перша перемога цього колективу на конкурсі «Співограй».  Кожен рік, беручи участь в обласному конкурсі, учасники  «Міксу» займали призові місця.

Не обманули сподівань вони і в цей раз. Вихованці «Міксу»  наполегливо і натхненно готувалися до конкурсу з улюбленими викладачами: Легейдою Іриною Феодосіївною, Заслуженим діячем естрадного мистецтва України (керівником ТЕП Мікс), Ружанською  Ольгою В’ячеславівною,                       (хореографом - постановником  цього колектіву),  Паніматченко Іваном Васильовичем  (звукорежисером) .

У конкурсі брали участь: Прима Настя;  Куликова Настя;  Сіпєєва Карина;  Клеба  Олександра;  Стіхіна Кароліна;  Пирогова  Ліза;  Сикера Настя;  Леоненко Настя,  котрі  гідно представили  ЦЕВ  й  з  нагородою обласного конкурсу  «Співограй»,  дипломом за 1 місце, повернулися додому.
 
Більш детальну інформацію про конкурс можна дізнатися в статті "СУМЩИНА - ТАЛАНТАМИ УСЛАВЛЕНА ЗЕМЛЯ" активу дитячого самоврядуання відділу художньо-естетичного виховання Сумського обласного центру позашкіьної освіти та роботи з талановитою молоддю.
              
    
Переглядів: 852 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024