Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 19:12

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Март » 6 » Тиждень знань пожежної безпеки "З вогнем не жартуй"
00:48
Тиждень знань пожежної безпеки "З вогнем не жартуй"
ТИЖДЕНЬ ЗНАНЬ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ "З ВОГНЕМ НЕ ЖАРТУЙ"





Відповідно до плану роботи Центру естетичного виховання, з метою розширення знань дітей про правила пожежної безпеки пройшов тиждень безпеки життєдіяльності з теми «З вогнем не жартуй!».

Мета тижня – популяризація знань правил пожежної безпеки, навчання умінню прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити правильні рішення щодо безпечного виходу з них, прищеплення дітям навичок безпечної поведінки, навичками діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, формування у дітей поваги до професії пожежного, залучення підростаючого покоління до вивчення історії пожежно-рятувальної служби.

На протязі тижня були проведені виховні заходи, заняття, бесіди, розваги, рухливі ігри з відповідної тематики. Керівники гуртків ознайомили дітей з вогнем і його властивостями, закріпили знання про небезпечні ситуації, причини виникнення пожеж і правила поведінки при пожежі. А також демонстрували на практиці та навчали правильним діям при наданні першої медичної допомоги. Діти мали можливість побути в ролі лікаря, який надає першу медичну допомогу.

У рамках Тижня протипожежної безпеки «З вогнем не жартуй» на базі Шосткинської гімназії 5 березня  відбулося показове практичне тренування «Дії учасників навчально – виховного процесу при виникненні пожежі в навчальному закладі» із залученням представників територіальних органів Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Ми маємо надію, що виховні заходи, які проводяться у ЦЕВ, навчать вихованців берегти своє життя і здоров’я, допомагати собі і іншим людям, бути вихованими, милосердними до оточуючих, бути готовими до відповідного реагування на негативні фактори та ризик.

    
         
Переглядів: 1261 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024