Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 19.05.2024, 07:01

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Июнь » 26 » Тобі Україно - дарунок від «Юності».
10:53
Тобі Україно - дарунок від «Юності».

"ТОБІ УКРАЇНО - НАШ ДАРУНОК" - ТЕМАТИЧНИЙ КОНЦЕРТ ВИХОВАНЦІВ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВ ЦЕВ!

 

 

В ці червневі дні берег Десни перетворився на арт-майданчик. Щоденно тут збираються відпочивальники  тематичної зміни «Юність» Сумського обласного позаміського закладу відпочинку, оздоровлення та військово-патріотичного виховання – табору «Сузір’я», щоб переглянути кіно, потанцювати на дискотеці, послухати та поспівати пісні разом з друзями і навіть просто посидіти біля багаття.

Мистецький дитячий проект під назвою «Яка краса! Відродження країни» народився в цьому сезоні та був представлений як концертно-розважальна програма до Дня незалежності України, прямо біля  палаток, які прикрасила українська символіка, блакитні полотнища та прапорці України.

На початку концертно-розважальної програми була проведена  лінійка з урочистим підняттям Державного прапору України та рапортом командирів загонів директору тематичної зміни Володимиру Кисельову.

Виконавці, учасники концерту, зачаровані аурою сцени під відкритим небом охоче показували друзям свою майстерність  і отримували величезне задоволення від виступів.

– Тут немає помпезності, сценарію, – додає Наталія Ющенко заступник директора тематичної зміни Юність. – Можна вільно провести сповідь своєї душі, виступити від щирого серця, поспілкуватися з друзями та вихователями.

Юні артисти  загалом передали ту атмосферу свята, яку вдалося створити організаторам, за що і діти, і батьки, котрі приїхали  у табір Юність на свято,  їм щиро вдячні.  

З цієї нагоди усі відпочивальники табору одержали солодкі подарунки від мера міста Ноги Миколи Петровича. У цей святковий день до дітей тематичної зміни "Юність" також завітали депутат міської ради Віктор Мозолевський і народний депутат України Ігор Федорович Молоток.  Вони поспілкувалися з «Робінзонами» наметового табору, спробували їжу яку їдять діти, подивилися намети і умови в яких вони живуть. Всіх присутніх привітали з державним святом і звичайно сфотографувалися на пам'ять про перебування в таборі.

Юнаки та дівчата показали добрий приклад для всієї України, як потрібно змінювати і розвивати країну, де ти живеш, не чекаючи, що це зробить хтось інший.

         

    

Переглядів: 915 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024