Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 28.04.2024, 09:27

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Март » 30 » Творчий звіт вихованців «Сюрпризу» у рамках року дитячої творчості
22:36
Творчий звіт вихованців «Сюрпризу» у рамках року дитячої творчості
ЦЕВ: ТВОРЧИЙ ЗВІТ ВИХОВАНЦІВ НАРОДНОГО АНСАМБЛЮ "СЮРПРИЗ"





Народний хореографічний ансамбль «Сюрприз» Шосткинського центру естетичного виховання під керівництвом Віри і Василя Тихоновських в рамках року дитячої творчості відкрив ланцюжок творчих звітів колективів центру. Всі вони цього року відбуватимуться в рамках Року розвитку дитячої творчості, оголошеного Президентом України Віктором Януковичем.

Більше 30 хореографічних  номерів включала програма концерту. Старша, середня, молодша групи чарували глядача як давно знайомими композиціями, так і прем’єрами. «Елегія», підготована дівчатами старшої групи просто підкорила глядача емоціями, яскравим виконанням складного за своєю постановкою номера. Майбутнє «Сюрпризу» подарувало хореографічну казку «Стрекоза и муравей».  Зрозумілий дітям сюжет, вдало підібраний музичний супровід, неймовірної краси костюми, старанне виконання – все склалося у чарівну дитячу казку.

Так як керівники колективу особливу увагу приділяють класичній підготовці дітей, можна вести мову про якісну  школу в хореографічному понятті. Вихованці «Сюрпризу» володіють особливою пластикою рухів, абсолютно природно виконують номери складної програми.

Під час звітного концерту колектив проводжав випускницю 2012-2013 навчального років Анну Тищенко. 11 років вона провела у «Сюрпризі» і покидає його з вдячністю, відносячи у доросле життя любов і розуміння цього великого мистецтва.

Володимир Кисельов, директор ЦЕВу привітав учасників «Сюрпризу» з важливим для них концертом. Він зазначив, що в залі цього вечора повний аншлаг, а це значить, що у дітей велике майбутнє. Володимир Петрович подякував батькам вихованців «Сюрпризу» за небайдуже ставлення до розвитку рідного їм колективу і висловив сподівання на подальші успіхи  дітей разом з керівниками. Володимир Кисельов вручив іменні дипломи мера міста Жешув (Польща) за участь танцюристів середньої групи у дитячому святі запалення Віфлеємського вогню.

Слова вдячності на адресу керівників висловила і Ірина Нікітіна, голова міського комітету профспілок працівників освіти, депутат Шосткинської міськради. Ірина Олександрівна закликала сюрпризівців не боятися піднімати планку своїх успіхів все вище. Вони гідні перемог у подальших конкурсах і фестивалях. Ірина Нікітіна  вручила іменні грамоти учасникам молодшої групи ансамблю за 1 місце у номінації «Народний танець» міжнародного фестивалю – конкурсу «Потоки танца»(м. Керч).

Приємною вокальною краплинкою  у концерті був виступ Олександри Гервазюк, призерки Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Смарагдові витоки», солістки народного фольклорного ансамблю «Любисток» (керівник Тетяна Стегайло, Заслужений працівник культури України).

У фіналі звітного концерту на сцені були всі учасники народного хореографічного ансамблю «Сюрприз» разом з тими, завдяки роботі яких колектив продовжує свій розвиток, а саме: Лариса Ашмаріна – педагог з акробатики, концертмейстери Наталя Кочергіна та Оксана Маслак та, звісно, його керівники – Заслужені працівники освіти України Віра та Василь Тихоновські. Глядачі стоячи аплодували юним танцюристам, віддаючи шану їм та наполегливій роботі керівників.

         
    
         
Переглядів: 1023 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.8/9
Всього коментарів: 1
1 поклонник  
0
Молодцы!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024