Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 06:28

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Апрель » 27 » У ЦЕВі знову презентація на великому екрані!!!
23:07
У ЦЕВі знову презентація на великому екрані!!!

У ЦЕВІ ЗНОВУ ПРЕЗЕНТАЦІЯ НА ВЕЛИКОМУ ЕКРАНІ!!!

 

 

 

Ввечері 25 квітня біля центру естетичного виховання юрбилися люди різного віку. Вони завітали до закладу, щоби побачити на великому екрані нову програму ТРК «Акцент». Прем'єра отримала назву «Мистецький дивосвіт» і розповідала  про дитячу школу мистецтв, яка незабаром святкуватиме свій 60 – річний ювілей.

Вже в фойє радісний і піднесений настрій  створювали учасники духового оркестру ДШМ. І ця атмосфера передалася і в залі.

Всіх присутніх привітали Ірина Коваленко, директор ТРК «Акцент» та Володимир Кисельов, директор Шосткинського ЦЕВ. Спільний проект двох творчих колективів не має аналогів в Україні – місцеве телебачення створює, а ЦЕВ забезпечує технічне супроводження відеопрограм. А ще і творчі колективи ЦЕВу стають важливою складовою презентацій. Ця була 8.

Затамувавши подих дивилися глядачі на екран. Там розгорталася вся історія дитячої школи мистецтв. Від маленького будиночка з невеликою кількістю класів до могутнього закладу культури – про все це розповідали самі викладачі та діти, що працюють і навчаються там.

Кінцеві титри злилися з оплесками глядачів – прем’єра вдалася!!!

Це підтвердив Юрій Лоза, директор ДШМ. Юрій Дмитрович був ініціатором створення програми і заявив, що не помилився у виборі телебачення, працівники якого – Вікторія Федоренко та Олександр Радченко вразили новим поглядом на його роботу.

Анатолій Стегайло, заступник директора ДШМ подарував вірші власноруч написані. Це була ода «Акценту» і ЦЕВу – за гідну презентацію на великому екрані.

Добрі і щирі  слова  вдячності лунали цього вечора від Ігоря Фатуна, начальника відділу культури і туризму, представників депутатського корпусу – Світлани Суптельної та Валентини Насоненко.

Високу оцінку роботі  творчої групи «Акценту» дала Лариса Якубенко, заслужений журналіст України. Вона наголосила на тому, що подібні презентації на великому екрані – своєрідний зворотній зв'язок з глядачем.

Подарункові диски з записом «Мистецького дивосвіту» були вручені на пам'ять і ДШМ, і за доброю традицією презентацій краєзнавчому музею.

В програмі презентації були задіяні Ольга Леоненко, солістка народної студії сучасного танцю «Шарм» Шосткинського центру естетичного виховання (керівник колективу Ірина Домащенко). У її виконанні була представлена хореографічна картинка «Зіронька».

Не сцену Центру естетичного виховання виходили і учасники хору «Барвінок» учні старших класів ДШМ (керівник Лариса Шамро, концертмейстер Марина Борбат);

Ансамбль віолончелістів ДШМ під керівництвом Любові Скеги, концертмейстер Тетяна Тарасенко, а також сольним вокало радували цього вечора Лариса Шамро та Тетяна Стегайло, заслужений працівник культури України.

Підбивши підсумки презентації можна з впевненістю заявити – два творчі колективи – «Акцент» і ЦЕВ працюють у тісному зв’язку, який народжує свіжі ідеї і величезне бажання їх втілювати. Так тримати і надалі!!!

         

         

    

Переглядів: 843 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024