Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 03.05.2024, 02:12

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Январь » 12 » У Яремче відбувся міжнародний молодіжний фестиваль «Діамант Карпат»
20:04
У Яремче відбувся міжнародний молодіжний фестиваль «Діамант Карпат»

ВИХОВАНЦІ ЦЕВ СТАЛИ ВОЛОДАРЯМИ "ДІАМАНТІВ КАРПАТ"

 

 

 

 

 

Зима завжди асоціюється зі снігом і святами. А зима 2015 почалася для вихованців «зразкового художнього колективу» майстерні бісероплетіння Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради, з поїздки в Прикарпаття, в маленьке курортне містечко Яремче, де і проходило чудове свято - Міжнародний молодіжний конкурс-фестиваль «ДІАМАНТ КАРПАТ».

В перлині Карпат – місті Яремче вже вкотре пройшов міжнародний молодіжний фестиваль «Діамант Карпат». На Прикарпаття приїхало понад 300 учасників майже з усіх регіонів України, які представляли свої таланти у різних жанрах: сольний спів, вокальні студії, хорові колективи, танці та прикладне мистецтво. Цього року у фестивалі взяли участь представники з Білорусі та Узбекистану. У журі були відомі естрадні зірки та викладачі провідних вузів культури України на чолі з Владом Ямою.

У програмі фестивалю, окрім конкурсних змагань, були також відвідини Карпатського національного природного парку, гірськолижного курорту «Буковель» тощо.

Мета фестивалю «Діамант Карпат» – представлення традицій та культур різних народів, зміцнення та налагодження дружніх стосунків молоді різної етнічної та релігійної приналежності, а також надання всебічної підтримки молодим талантам.

І в середовищі цієї зоряної спільноти маленькі зірочки Шостки теж змогли по-справжньому просяяти. Три призових місця завоювали  вихованці ЦЕВ: Трете місце отримала  – Надел Настя, а перші місця  отримали - Овсепян Альвіна та  Ковалевська Світлана. Діамант Карпат по справжньому засяяв в руках наших переможців.

А керівнику зразкової  майстерні Світлані Михайлівні Коновалової була вручена Персональна Подяка  «За вагомий внесок у розвиток і виховання творчої молоді».

Ось таким вийшло свято. А стільки снігу, скільки в цей раз було на Прикарпатті, в нашому місті буває рідко. Тому величезну радість доставила поїздка на Буковель, катання на санках, прогулянки по засніжених вулицях Яремче, де всюди сяяли Новорічні ялинки і витав дух Різдва Христового.

         

     

Переглядів: 1114 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024