Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 12.05.2024, 15:53

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Ноябрь » 16 » "Україна єднає світ" - в цьому впевнені вихованці "Джерельця"
14:24
"Україна єднає світ" - в цьому впевнені вихованці "Джерельця"

"УКРАЇНА ЄДНАЄ СВІТ" - В ЦЬОМУ ВПЕВНЕНІ ВИХОВАНЦІ "ДЖЕРЕЛЬЦЯ"

 

 

 

В Києві відбувся  Міжнародний фестиваль-конкурс "Україна єднає світ" який проходив у КМАТ «Сержа Лифаря». Народний колектив, ансамбль народного танцю «Джерельце» Центру естетичного виховання ШМР  представив на конкурс 3 танцювальних номера у різних вікових категоріях а саме:

  1. «Муха Цокотуха» - молодша вікова категорія
  2. «Маленькі гуцулята» - молодша вікова категорія
  3. «Чарівна країна» - середня вікова категорія

Всі представлені номери були зустрінуті оваціями в залі та тепло прийняті публікою. По закінченню конкурсу до колективу звернувся відомий хореограф та викладач КМАТ «Сержа Лифаря» Вадим Сабодаш, який був членом журі на конкурсах «Яскравої країни» та вже знайом з колективом «Джерельце». Вадим висловив слова подяки та захоплення підготовкою дітей та самовіддачею керівників які вкладають в дітей частку свого серця. «Учасники просто-таки покорили мене своєю любов’ю до танців та бажанням проявити себе як найкраще. Молодці» - підкреслив він.

У вільний час вихованці побували у Національному цирку України на виставі «Екстрим арена» та у «Макдональдсі». Позитивні враження, нові цікаві знайомства – вихідні у Києві  були насиченими і захоплюючими. Та найприємнішим стало те, що судді конкурсу гідно оцінили виступ наших вихованців. Вони вразили глядача та журі фестивалю, тому заслужено увійшли до числа переможців конкурсу. Члени жури були в захваті від яскравості та виконання цих номерів. Слід зазначити що фестиваль - конкурс «Україна єднає світ» вразив усіх присутніх своєю грандіозністю та професіоналізмом. 1300 учасниками конкурсу на суд журі було представлено більше 180 творчих номерів. Колектив «Джерельце» отримав диплом лауреата II ступеня, медалі та грамоти. Керівники колективу також нагороджені Подяками від організаторів фестивалю.

Слова подяки керівникам колективу, Людмилі Маковець та Яні Трет’як, висловлюють юні артисти, їх батьки та весь батьківський комітет колективу.

Бажаємо й надалі чимало творчих злетів та перемог на престижних фестивалях та конкурсах, і нехай цей чудовий конкурс стане натхненням для розвитку професійної творчості наших вихованців! 

Батьківський комітет.

         

Переглядів: 912 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024