Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 06.05.2024, 21:57

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Ноябрь » 26 » Увага конкурс. Учбові заклади Шостки виборюватимуть головний приз від міської влади.
20:06
Увага конкурс. Учбові заклади Шостки виборюватимуть головний приз від міської влади.

ТРИ НОВЕНЬКІ КОМП'ЮТЕРИ - ГОЛОВНИЙ ПРИЗ, ЯКИЙ МОЖЕ ОТРИМАТИ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ, ДОШКІЛЬНИЙ ЧИ ПОЗАШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД, ОТРИМАВШИ ПЕРЕМОГУ В КОНКУРСІ НА КРАЩИЙ ВЕБ-САЙТ!

 

На початку листопада міська влада оголосила конкурс на кращий веб – сайт навчального закладу в рамках науково – практичної конференції «Проблеми впровадження ІТ – технологій і кластер них аспектів». Як створити кращий сайт навчального закладу, за якими критеріями буде відбуватиметься оцінювання та визначення переможців, педагогам навчальних закладів міста розповів під час семінару один з членів журі, кандидат технічних наук, викладач кафедри системотехніки та інформаційних технологій Шосткинського інституту Сумського державного університету Олександр Андрусенко.  

Конкурс буде відбуватися в трьох номінаціях:

  • Кращий сайт навчального закладу;
  • Кращий сайт дитячого садочка;
  • Кращий сайт позашкільного навчального закладу.

Члени журі обрали 40 основних пунктів, яким повинен бути веб – сайт навчального закладу. Він повинен правильно оформлений, бути зручним у користуванні, інформативним, мати віртуальну бібліотеку, форум для спілкування і т.і. Члени журі оцінюватимуть створені сайти, виставляючи по кожному з пунктів від 1 до 5 балів. Кожний навчальний заклад отримав положення і роз'яснення по кожному з пунктів та рекомендації по створенню і оформленню сайту. Максимальна кількість балів, яке зможе отримати сайт – 135. Критерії оцінювання для створення сайтів для всіх однакові, тому всі навчальні заклади знаходяться в однакових умовах.  

Головний приз, який отримає навчальний заклад:

  • За перше місце – 3 нових комп’ютери;
  • За друге місце – 2 нових комп’ютери;
  • За третє місце – 1 новий комп’ютер.

Підсумки міського конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу будуть підведені на другій науково-практичній конференції "Проблеми ІТ-технологій та кластерних ініціатив" 11 грудня 2015 року.

Центр естетичного виховання приймає участь у конкурсі.  Сайт Шосткинського центру естетичного виховання створений в серпні 2012 року і працює вже протягом декількох років. Команда, яка створила і обслуговує його намагається удосконалювати його постійно. Наші користувачі можуть допомогти нам отримати перемогу у вищезазначеному конкурсі. Заходьте якомога частіше на сайт і ставте свої оцінки – зірочки, від 1 до 5 під кожною статтею.

Дякуємо за співпрацю!

З повагою,  Адмін сайту.

 

Переглядів: 1424 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/272
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024