Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 06.05.2024, 13:05

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Ноябрь » 29 » В ШОСТЦІ ВІДБУВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЕТАП ЧЕМПІОНАТУ СУМЩИНИ З ПЕЙНТБОЛУ "ЗИМОВА СПЕКА".
14:25
В ШОСТЦІ ВІДБУВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЕТАП ЧЕМПІОНАТУ СУМЩИНИ З ПЕЙНТБОЛУ "ЗИМОВА СПЕКА".

В ШОСТЦІ ВІДБУВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЕТАП ЧЕМПІОНАТУ СУМЩИНИ З ПЕЙНТБОЛУ

 

 

 

 

29 листопада, у Шостці відбувся регіональний етап Чемпіонату Сумщини з пейнтболу «Зимова спека». Турнір організований  управлінням молоді та спорту облдержадміністрації, обласним центром відпочинку, оздоровлення, туризму та військово - патріотичного виховання проводиться у Шостці під патронатом міського голови Ноги М.П..

Комунальна установа Сумської обласної ради «Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму та військово - патріотичного виховання» вже не перший рік співпрацює з Шосткинським Центром естетичного виховання з оздоровлення дітей і організації дитячого відпочинку на тематичній зміні «Юність» у таборі наметового типу «Сузір'я», який традиційно розташовується на березі Десни. Тому змагання з пейнтболу пройшли на базі ЦЕВа  у прилеглому парку.  

У нашому місті змагалися 7 пейнтбольних команд: з Шостки  2 команди: «Шостка» та «Патріот», С- Буди 2 команди: «Мужність» та «Молодь», Ямпілю 2 команди «Вітязь» та « Молодь  Ямпільщини» з  Шосткинського  району команда «Кумовство». За правилами допускалося участь гравців у віці від 14 до 35 років. Було чимало тих, хто вперше взяв у руки пейнтбольний маркер (рушниця). Правила цих змагань прості. Дві команди, в кожній з яких по п'ять гравців, "билися" на спеціально огородженому майданчику . З пейнтбольної рушниці,  яка стріляє кулькою з харчовим барвником, гравцеві потрібно потрапити в суперника. Головне завдання - захопити «ворожий» прапор. У фінальну частину пройшли лише три команди-переможці.  До другого етапу Чемпіонату вийшли : команда «Шостка»  м. Шостки (кер.В.Ляшок) та  2 команди Ямпільского району «Вітязь» ( кер. О. Рябухін)  і  «Молодь Ямпільщини» ( кер. О. Соломко )

Другій та третій  етапи змагань відбудуться 12 грудня у м. Суми.

Сподіваємося, що подібні заходи на Шосткинщині стануть традиційними, і будуть все більше привертати увагу молоді до активного відпочинку та сприятимуть підвищенню громадянської активності серед молоді та представників учнівського та студентського самоврядування.

Фотозвіт

    

         

Переглядів: 1018 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.4/14
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024