Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 04.05.2024, 03:36

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Январь » 24 » «Вернісаж особистостей» гімназії на сцені Шосткинського ЦЕВ.
19:44
«Вернісаж особистостей» гімназії на сцені Шосткинського ЦЕВ.

"ВЕРНІСАЖ ОСОБИСТОСТЕЙ" ГІМНАЗІЇ НА СЦЕНІ ШОСТКИНСЬКОГО ЦЕВ!

 

 

 

 

 

22 січня глядацька зала Шосткинського центру естетичного виховання була заповнена вщент. День соборності Україні, якій відзначався у всій державі,  виявився подвійним святом для великої  родини гімназистів. Учні, викладачі та гості навчального закладу у Всеукраїнський день єднання зібралися на «Вернісаж особистостей», щоби віддати данину поваги і висказати слова вдячності тим, хто в 2014 – 2015 році поповнив скарбничку досягнень Шосткинської гімназії перемогами в міських етапах олімпіад, конкурсів, які постійно створюють і підтримують імідж навчального закладу. Цей захід вже давно увійшов до гімназійних традицій, то ж щирих посмішок і добрих слів  у залі цього дня вистачило на всіх.

У 2014/2015 навчальному році гімназисти здобули 77 перемог на ІІ (міському) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, 11 призових місць на мовних та літературних конкурсах учнівської творчості, 20 перемог на І (міському) етапі  Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук.

Зі святом та значними перемогами присутніх у залі привітали Наталія Сергейко, начальник управління освіти Шосткинської міської ради, Альона Шульга, помічник народного депутата України Ігоря Федоровича Молотка, Володимир Кисельов, директор центру естетичного виховання, депутат Шосткинської міської ради та Юлія Мороз, талановита жінка, творчий учитель, сучасний директор гімназії. Це з її благословення запалюються нові зірочки на учнівськім небосхилі.  Це вона з року в рік стимулює учнів та вчителів гімназії до нових перемог.

Серед талановитих учнів гімназії є і творчі особистості, які розвивають свій талант у колективах центру естетичного виховання. Цього дня свої творчі  здібності дарували  Лідія Шевченко учениця Шосткинської гімназії, учасниця народного фольклорного ансамблю «Любисток», керує яким Тетяна Стегайло, Заслужений діяч естрадного мистецтва України, Заслужений працівник культури України, народна студія сучасного танцю «Шарм» під керівництвом Ірини Домащенко. Свій виступ представив і ансамбль гімназистів, виконавши колядку «На небі зоря засяяла».

Співпраця Шосткинської гімназії і центра естетичного виховання триває вже довгі роки. І цього дня ще одна нагорода чекала на учасника кінофестивалю «Казка», який вже протягом 10 років проводиться у ЦЕВ. Цьогорічний фестиваль отримав своє продовження оголошеною під час його закриття інтернет - вікториною. І саме на «Вернісажі особистостей» Грамоту міського голови Миколи Ноги, безкоштовний абонемент на покази наступної «Казки», а також солодкі подарунки від ЦЕВа та гімназії  отримав Олександр Красняк. Він навчається у гімназії, є вихованцем колективу сучасного танцю «Let’s Go» Центру естетичного виховання (керівник Сергій Коваленко), і  виявився найкращим у Шостці знавцем мільтсеріалу «Фіксики», що першим і правильно відповів на запитання, які були запропоновані всім юним шосткинцям на сайті Шосткинського ЦЕВ. Нагадаємо, кінофестиваль «Казка» проводиться за ініціативи ЦЕВ і за підтримки міського голови Шостки Миколи Петровича Ноги.

Черговий «Вернісаж особистостей» став дуже важливим у житті гімназійної родини. Гімназистами зроблені перші, вдалі кроки на шляху до своєї мрії, викладачі переконалися у власному таланті та удачі, які допомагають вести їх учнів до зірок. І дуже віриться, що віра, талант і удача – вірні їх супутники на дорозі Життя.

    

         

 

Переглядів: 925 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024