Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 29.04.2024, 03:26

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Апрель » 15 » Весняний вітер надій
11:49
Весняний вітер надій

У БІБІЛІОТЕЦІ ІМ. Л. ТОЛСТОГО ПРАЦЮЄ ВИСТАВКА ВИХОВАНЦІВ ЦЕВ: "ВЕСНЯНИЙ ВІТЕР НАДІЙ"

 

 

У фойє бібліотеки ім. Л. Толстого відкрилася та працює виставка вихованців декоративно-прикладного мистецтва Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради. На розсуд глядачів були представлені понад сто робіт у різних стилях виконання, а саме: вишивання, м'яка іграшка, бісероплетіння і вироби з бісеру, дизайн соломою, валяння з вовни. Останніми шедеврами юних умільців не могли залишити присутніх без уваги.  Адже робіт з валяння вовною було представлено чи не найбільше. Багато вихованців мають призові місця у різноманітних конкурсах. Серед їх, хочу особливо відмітити композицію з валяної вовни "Лисиця і Журавель", яку майстерно і досконало виробила Чухно Крістіна, вихованка студії образотворчого мистецтва «Мальва» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради. Інші теж вироби заслуговують оцінку "відмінно".

Дуже радий з того, що у наш нелегкий час для країни в цілому існують такі гуртки і студії, де діти мають чим займатися, а не вештатися без діла і хтозна де. Хочеться вірити, що держава всебічно сприятиме розвитку позашкільної освіти, не закриваючи чи об’єднуючи заклади, а розвиненню та гідному фінансуванню. Адже за кожною дитиною, яка займається чи то творчістю, чи спортом, чи іншими видами діяльності - є майбутнє України. Тож, не дамо втратити його з юного віку життя. У той же час хочеться подякувати міській владі, що в такий важкий і неоднозначний для України час, в Шостці збережені всі позашкільні заклади. Позашкільні навчальні заклади України є складовою системи освіти України, які  крім навчально-виховної, здійснюють важливу соціальну функцію, забезпечуючи змістовним дозвіллям дітей, які опинились в складних життєвих обставинах. Крім того, сьогодні ці заклади ефективно займаються патріотичним вихованням дітей та молоді, організовуючі культурно-мистецькі, національно-патріотичні, військово-патріотичні заходи, благодійні, волонтерські акції тощо.

Керівники колективів Центру естетичного виховання: Коновалова С.М. - «Зразковий художній колектив» - майстерня бісероплітіння; Симоненко Н.М. - гурток «Дизайн соломою»: Михайличенко Т.В. – «Зразковий художній колектив» - студія образотворчого мистецтва «Мальва»; Буцик Н.М. – «гурток в’язання гачком та художня вишивка» дякують працівникам ЦБС відділу культури ШМР за допомогу в організації виставки та сподіваються на подальшу співпрацю на ниві залучення молоді нашого міста в світ мистецтва.

За матеріалами фахівця декоративно - ужиткового мистецтва Максима Слинькa (фото автора)

         

          

Переглядів: 1041 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024