Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 01:49

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Июль » 1 » Відкриття наметового табору «Юність» відбулось
11:08
Відкриття наметового табору «Юність» відбулось
ВІДКРИТТЯ НАМЕТОВОГО ТАБОРУ "ЮНІСТЬ" ВІДБУЛОСЬ!








28 червня, у день Конституції України, на березі річки Десна, пройшло урочисте відкриття тематичної зміни «Юність», обласного наметового табору «Сузір'я».

149 хлопців та дівчат цього літа стати вихованцями «Юності». Цей табір працює вже багато років, з кожним сезоном кількість бажаючих відпочити зростає. Також збільшується список територій, з яких приїжджають діти. У 2013 році табір «Юність» працює в одну зміну до 8 липня.

На урочистій церемонії відкриття сезону, до дітей звернувся депутат міської ради, директор Центру естетичного виховання В.П. Кисельов. Перед хлопчиками і дівчатками  з вітальними словами виступили:

-   голова міськкому профспілки вчителів, депутат міської ради І.О. Нікітіна;

-   в.о. начальника управління освіти Л.О. Волошко;

-  завідуюча сектором у справах дітей,  сім'ї та молоді шосткинського міськвиконкому О.Ф.Сокульська.

У свою чергу  діти довели свою готовність до початку відпочинку і оздоровлення – вони представили гостям назви і девізи загонів, загонні пісні, а також продемонстрували  все, чому навчилися за час перебування у центрі естетичного виховання – велику концертну програму з піснями і танцями, акробатичні номери.

Натомість гості урочистої церемонії відкриття вручили дітлахам вельми приємні подарунки - Ірина Олександрівна вручила волейбольні м'ячі, а Любов Олексіївна передала солодкі подарунки від  мера міста Миколи Петровича Ноги.

Для юних відпочивальників у «Юності» підготована насичена і різнопланова програма відпочинку і оздоровлення. Розроблена і втілюється в життя план - сітка заходів табору.  Вона включає у себе  ​​фізкультурно – оздоровчі та  розважально - ігрові заходи, плавання в річці «Десна», тематичні вечірні посиденьки біля вогнища – все, що цікаве перш за все дітям. Гості  відзначили, що вони вражені тим, що побачили, а побачили - дійсно творчий табір у рік дитячої творчості.

Але,  головна відмінна особливість проживання дітей у наметовому таборі від інших типів і видів оздоровчих таборів,  полягає у набутті важливого досвіду для майбутнього дорослого життя - приготуванні їжі у спеціальних печах, ночівля у наметах, довірче спілкування на важливі для підлітків теми біля вогнища, заготівля дров та виконання інших, життєво необхідних і важливих справ, які для справжнього туриста є звичними і приємними обов’язками.

Вже традиційно свою творчу програму, під назвою «За здоровий спосіб життя», для вихованців ПТНТ підготували співаки  з рок - гурту «Моноліт». Колектив  був заснований навесні 2004 року в м.Шостка молодим енергійним лідером і менеджером Костянтином Гордійчуком, є добре знаним в Україні, багато гастролює, має власний альбом і користується шаленою популярністю у молоді.

І цього разу його виступ просто неба, для талановитих дітей наметового табору,  залишив у присутніх незабутні враження. По завершенню концертної рок – програми учасники «Моноліту» і юні відпочивальники влаштували фотосесію на фоні неперевершеної поліської природи.

А наступного дня на вихованців табору  «Юність» чекав ще один вражаючий сюрприз -  культпохід на концерт дитячого християнського симфонічного оркестру.  Колектив, що приїхав з Запоріжжя за сприяння владики Луки та за підтримки міського голови Шостки Миколи Петровича Ноги,   представив дивовижну програму «Слухаємо музику». 

Дітлахи поринули у дивовижній світ кращих зразків світової класичної музики і довго не стихали оплески вдячності на адресу юних музикантів і людей, які зробили для відпочивальників такий незвичайний подарунок.

         
Переглядів: 1194 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/21
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024