Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 26.04.2024, 05:28

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Январь » 6 » "Відродження Сумщини - справа молодих" - у ЦЕВ вшановували переможців.
23:06
"Відродження Сумщини - справа молодих" - у ЦЕВ вшановували переможців.

"ВІДРОДЖЕННЯ СУМЩИНИ - СПРАВА МОЛОДИХ" - У ЦЕВ ВШАНОВУВАЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ

 

 

Новорічні свята для дітей є найчарівнішими, найрадіснішими, сповненими несподіванок та сюрпризів.

Святкова програма та новорічна дискотека для вихованців ЦЕВ, переможців обласного танцювального проекту "Відродження Сумщини - справа молодих" стало справжньою несподіванкою для самих вихованців.

Батьківський комітет двох хореографічних колективів Шосткинського Центру естетичного виховання  - народної студії сучасного танцю «Шарм» та танцювального колективу сучасного танцю «Let's Go» підтримали ідею керівників гуртків Ірини Домащенко та Сергія  Коваленко про проведення  дискотеки напередодні Різдва Хрістового  і взялися за організацію та підготовку свята.

5 січня 2016 року вихованців двох колективів та їх друзів, керівникив колективів, адміністрацію ЦЕВ, всіх учасників обласного заходу члени батьківського комітету запросили на святкову дискотеку.  Дискотеку  провели у приміщенні танцювального залу Центру естетичного виховання.

Свято видалося  феєричним  –  з розвагами, конкурсами, піснями, подарунками та веселими хороводами.  Найбільше дітям сподобалися командні хореографічні конкурси, танцювальні флешмоби, які відбулися  разом з батьками та керівниками  колективів. У всіх розвагах  не було переможців, бо вони всі переможці,  що підтверджено обласним кубком переможця і дипломами керівникам.

Та,  найбільше задоволення,  отримали учасники святкового заходу  від спілкування із Дідусем Морозом, який завітав на свято з подарунком  від шосткинського хлібокомбінату. Святковий торт, вагою більше ніж 10 кг,  вразив юних танцівників. А Дідусь Мороз не втомлювався пропонувати дітям різноманітні передноворічні забави ,творчі завдання, під час виконання яких діти проявили свою спритність та кмітливість.

У вітанні  Володимира Кисельова, директора ЦЕВ, прозвучали слова подяки усім  причетним до перемоги у конкурсі, батькам вихованців, їх керівникам та дітям. Володимир Петрович запросив всіх  на «ДЕНС фест ШОСТКА», якій відбудеться 15 січня о 17:00 у залі ЦЕВ (колишній Палац Культури ім.. К. Маркса).

Передріздвяний  вечір розваг та святкова дискотека зібрали у дружнє коло майже 100 вихованців з колективів «Шарм» та «Let's G».  У затишній  залі лунали теплі слова привітання від батьків, ведучих Вікторії Федоренко та Наталії Ганюшиної, Дідуся  Мороза. Взагалі, на заході панувала затишна і святкова атмосфера.

Вдалося все. Діти розходилися по домівках увечері задоволені, з чудовим настроєм.

З Новим, 2016 роком вас, дорогі наші діти!

Адміністрація Шосткинського ЦЕВ дякує  батькам танцюристів за розуміння, за організацію та проведення чудового новорічного вечора і святкової дискотеки.

Фотозвіт

         

        

Переглядів: 1218 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024