Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 13.05.2024, 11:18

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Ноябрь » 14 » Вихованці ЦЕВ представили свій талант на міжнародному рівні
09:38
Вихованці ЦЕВ представили свій талант на міжнародному рівні

ВИХОВАНЦІ ЦЕВ ПРЕДСТАВИЛИ СВІЙ ТАЛАНТ НА МІЖНАРОДНОМУ РІВНІ

 

 

 

 

 

 

12-13 листопада в столиці України, в місті Києві, відбувся  четвертий  осінній парад талантів на Міждународному фестивалі-конкурсі "Україна єднає світ"

"Де серцем шалені є люди? Дивись тут і там, вони є усюди. Де захід яскраві,де схід є привітні. У вересні, липні, навіть у квітні. Їм сонце ранком лягає в долоні. Їм вітер забарвлює сивії скроні. В них часточка серця вогнем оповита. Там кожна людина талановита. Ще наша та вірна, гучна може трішки. Там в кожного є найщиріша усмішка. Заквітчана доля сягає у небо. Мені цього досить й нічого не треба"- говорить о фестивалі його організатор Лариса Леонідівна...

Творчість... Вона надихає нас, робить щасливішими, відкриває новий, зовсім інший світ. А коли мова йде про дітей, їх працю та здобутки на мистецькій ниві, то тут Шостці може позаздрити будь-хто, адже наше місто має дуже багато юних талантів, які прославляють його на всю країну.

Зайвий раз переконатися в цьому можна було  на четверному фестивалі  у місті Києві,  де  проходив Міжнародний фестиваль-конкурс "Україна єднає світ".  Серед 1300 учасників конкурсу наше місто гідно представили народні колективи Центру естетичного виховання: ансамбль «Сюрприз» (керівники Віра та Василь Тихоновські)  та ансамбль народного танцю «Джерельце» ( керівники Людмила Маковець та Яна Третʼяк).

Безліч позитивних вражень, нові цікаві знайомства – вихідні у Києві  були насиченими і захоплюючими. Та найприємнішим стало те, що судді конкурсу гідно оцінили виступ наших вихованців. Вони підкорили  публіку та журі фестивалю. Вихованці ЦЕВ увійшли до числа переможців конкурсу.

Тож давайте привітаємо юних танцюрістів з чергової перемогою  на Міжнародному фестивалі-конкурсі "Україна єднає"!

Бажаємо й надалі чимало творчих злетів і нехай цей чудовий конкурс стане натхненням  для розвитку професійної творчості! 

Переглядів: 776 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024