Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 28.04.2024, 17:42

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Август » 5 » Вихованці ЦЕВ серед переможців Міжнародного конкурсу-фестивалю.
16:18
Вихованці ЦЕВ серед переможців Міжнародного конкурсу-фестивалю.

В УКРАЇНСЬКОМУ ДИТЯЧОМУ ЦЕНТРІ "МОЛОДА ГВАРДІЯ" ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ ЗАКРИТТЯ ІХ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ-ФЕСТИВАЛЮ "УСІ МИ ДІТИ ТВОЇ, УКРАЇНО!"

 

3 серпня в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» (м. Одеса) відбулося Урочисте закриття IХ-го МІЖНАРОДНОГО конкурсу-фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!»

Церемонія відбулась  в атмосфері неймовірного підйому і патріотизму. На літню естраду "Молодої гвардії" разом з творчими колективами та вокалістами вийшли  Юрій Кононенко,  директор Департаменту середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти та науки України, народні артисти України Оксана Білозір та Олег Марцинківський, організаційний комітет фестивалю.

Звичайно, кульмінаційним і найбільш очікуваним моментом свята закриття,  став момент оголошення імен переможців і лауреатів фестивалю. Але,  цьому торжеству передував інший, не менш емоційний момент: народна артистка України, громадський і політичний діяч Оксана Білозір зачитала урочисте вітання фестивалю та його учасникам від дружини Президента України Марини Порошенко, адже фестиваль проходив під патронатом Президента України Петра Порошенка. Оскільки Марина Порошенко - мама чотирьох дітей, то тема дитячої творчості та патріотичного виховання їй близька. У привітанні говорилося, наскільки важливо в цей непростий для України час піклуватися про те, аби майбутнє України - її діти - росли і виховувалися в атмосфері добра, віри, любові до Батьківщини. І щоб над єдиною і неподільною Україною було мирне небо.

Власне, темі миру і любові до рідного краю були присвячені виступи всіх учасників святкового концерту. За доброю традицією, народна артистка Оксана Білозір вручила премію імені І.Білозіра.  А генеральний директор УДЦ "Молода гвардія" Едуард Лебединський  у своїй промові  запросив на  наступний, X Міжнародний фестиваль, в український дитячий центр.

Більш ніж двогодинний яскравий, вражаючий концерт,  вже вписаний не лише в сторінки історії фестивалю, але і в серце кожного,  з більше тисячі учасників, які відпочивали на тематичній зміні "Україна - єдина родина!". Вони  повезли в різні куточки України теплі спогади про творчий і насичений відпочинок на березі Чорного моря!

4 серпня пройшло урочисте нагородження переможців фестивалю. Дуже приємно що серед переможців  цього престижного конкурсу є  вихованці Центру естетичного виховання: «Народний художній  колектив»  фольклорний ансамбль «Любисток»  (керівник Тетяна Стегайло, заслужений працівник культури України, заслужений діяч естрадного мистецтва України) та «Зразковий  художній колектив» студія образотворчого мистецтва «Мальва» (керівник Тетяна Михайличенко). Учасники колективів отримали призові місця, а саме:  «Народний художній  колектив»  фольклорний ансамбль «Любисток» - диплом Лауреата за 1 місце у номінації «Фольклорне мистецтво». Дипломом за перше місце нагороджена зразкова студія образотворчого мистецтва «Мальва»,  а її вихованці отримали дипломи  у номінації «Образотворче мистецтво»:

 - Лях Владислава -1 місце;

-  Анікушин Данило – 1 місце;

-  Раїна Анастасія – 2 місце;

-  Помазан Ніна – 2 місце.

Організатори фестивалю-конкурсу не залишили без уваги і роботу педагогів ЦЕВ і в загальну скарбничку Центру естетичного виховання  додалися нагороди керівників. Тетяна Анатоліївна Стегайло нагороджена Подякою дев'ятого конкурсу-фестивалю "Усі ми діти твої, Україно". Пам'ятними дипломами фестивалю нагороджені Михайличенко Тетяна Василівна і Кисельов Володимир Петрович, директор ЦЕВ. Володимиру Петровичу Кисельову також було вручено  Подяку  Міністерства соціальної політики України та Українського дитячого Центру "Молода гвардія" за вагомий внесок у виховання підростаючого покоління, високий професіоналізм та плідну співпрацю в реалізації освітньої програми тематичної зміни «Україна - єдина родина!»

10 нагород фестивалю привезли наші вихованці  до Шостки.  Всі вони, разом з батьками та адміністрацією ЦЕВ,  дякують міському голові  Нозі Миколі Петровичу та голові правління Міжнародної культурно-освітньої асоціації  Любов Богданівні Горват,  за сприяння яких і відбулася ця творча подорож.

Поки що у «цевівців» канікули.  До 1 вересня вихованці творчих колективів набиратимуться сил та нового творчого запалу,  а попереду в них нові плани, а, значить,  нові поїздки та, відповідно,  нові перемоги. Інакше у шосткинців не буває!

ФОТОЗВІТ

        

       

Переглядів: 1306 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024