Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 16:28

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Декабрь » 20 » Вихованці ЦЕВ зустрічали Святого Миколая
21:40
Вихованці ЦЕВ зустрічали Святого Миколая
У ШОСТЦІ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАПАЛИВ ВОГНІ НА ГОЛОВНІЙ ЯЛИНЦІ МІСТА!





19 грудня за підтримки мера міста Миколи Петровича Ноги для десятків дітей Шостки було організоване велике свято - дітям подарували подарунки, а також провели яскравий концерт. За словами заступника начальника управління освіти, Любові Волошко, організовувати свята та поздоровлення для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей вже стало доброю традицією.

«Щорічно для дітей пільгової категорії, яких ми опікуємо, влаштовується велике свято. У нас працює програма підтримки творчо-обдарованих дітей. Традиційно народний фольклорний ансамбль «Любисток» Центру естетичного виховання, під керівництвом Заслуженого діяча  естрадного мистецтва України Тетяни Стегайло влаштовують для них театралізовану виставу» - зазначила начальник управління освіти ШМР- Наталія Сергейко,  підкресливши, що День Святого Миколая буде не єдиним в низці новорічних свят.

У грудні на дітей чекає велика Новорічна програма та поздоровлення, також дітей очікують новорічні вистави, хороводи та дискотеки традиційно організовані творчими  колективами  Центру естетичного виховання.

А на центральній площі міста, біля зеленої красуні, зібралися дітлахи самого різного віку. Хтось прийшов з батьками, хтось з бабусями-дідусями, деякі - цілим класом у супроводі вчителя.

На початку святкового дійства до дітвори і дорослих звернувся мер міста Микола Нога: - Дорослі й діти, юнаки и дівчата! Всіх вітаю з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю в новому році щастя, добра, радості в кожну сім'ю!

Потім на зміну реального персонажу прийшли казкові герої - Дід Мороз і Снігуронька, Міккі Маус, Зайченя, Баба- Яга, які розважали діточок жартами - примовками, водили з ними хороводи, співали пісні, загадували загадки і на радість великим і маленьким на ялинці засяяли вогники, а Дід Мороз і Снігуронька роздали солодощі.

До речі, всі бажаючі могли покататися на конях: верхи або в кареті, в якій прибули до ялинки Дід Мороз зі Снігуронькою. Найменшим пропонували невелику прогулянку на поні.

- Нехай День Святого Миколая приносить щастя в світ! Приємно, коли діти в такий день отримують подарунк - сказав Микола Петрович, який сьогодні відвідав усі дитячі заходи та поспілкувався з дітьми.

         

    

Переглядів: 911 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024