Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 10.05.2024, 11:51

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Май » 31 » Вихованці «Джерельця» переможці фестивалю “Світ талантів України!”
20:38
Вихованці «Джерельця» переможці фестивалю “Світ талантів України!”

ВИХОВАНЦІ "ДЖЕРЕЛЬЦЯ" ПЕРЕМОЖЦІ ФЕСТИВАЛЮ "СВІТ ТАЛАНТІВ УКРАЇНИ"

 

 

 

Вихованці «Джерельця»  Центру естетичного виховання прийняли участь та підкорили XІІІ Всеукраїнський  дитячий фестиваль “Світ талантів України!”, який проходив 28 травня 2016 р у м. Києві біля арки ДРУЖБИ НАРОДІВ на (ЄВРОПЕЙСЬКІЙ ПЛОЩІ) у м. Київ. Особливо приємним моментом було те, що вихованці ЦЕВ, учасники Всеукраїнського фестивалю кращих художніх колективів України, побачили своїх друзів з ансамблю "Джерельце" на столичній сцені, які виступали для них в рамках Всеукраїнського фестивалю: “Світ талантів України!”

 

Основною метою фестивалю було:

  • підтримати та  стимулювати творчі дитячі колективи, талановитих дітей;
  • надати можливість розкрити свої таланти для участі у масштабних проектах МДФ  «Світ талантів»;
  • представити таланти  дітей  широкому загалу глядачів та професіоналів.

Головна мета Організаторів:

  • сприяти самоствердженню юних талантів, підвищенню їх професійної   майстерності та  зростанню творчої кар’єри;
  • створити атмосферу дружби, взаєморозуміння, Доброзичливості  між  учасниками.                                                                                                                               

Програма Фестивалю складалась  з конкурсу: Танцювальне мистецтво: народний, естрадний, класичний танок, модерн, джаз–модерн, брейк-данс, спортивно-бальні танці/

У цьому фестивалі брали участь дитячі колективи та діти віком від 5 до 17 років,  які є  вихованцями творчих шкіл та мистецьких студій столиці та усіх міст України.

«Народний художній колектив» ансамбль народного танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, Заслужений працівник культури України та Яна Треть’як) -  представив на розсуд журі 4 вікові категорії а це 91 учасник.

  1. Молодша вікова категорія «В гостях у Мухи Цокотухи» - ГРАН ПРІ
  2. Середня вікова категорія «Чарівна країна» - I місце
  3. Старша вікова категорія «Черкеска» - I місце
  4. Змішана вікова категорія «Мальви» - I місце

Цілковита перемога у всіх вікових категоріях була очікувана,тому що, цьому сприяла наполеглива праця як вихованців так їх талановитих керівників. Столиця України зустріла дітей сонячним ранком та чудовими краєвидами.

Після конкурсної програми діти фотографувалися, та оглядали пам’ятки культури. Подорож запам’ятається дітям гарними емоціями. В нашому колективі діти різного віку почуваються затишно разом,тому що це одна велика родина під назвою «Джерельце»

Батьківський комітет.

    

         

Переглядів: 971 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Admin  
0
http://www.shostka-news.com/dzherel....peremog

«Джерельце» повернулось зі «Світу талантів» з оберемком перемогadmin Май 31, 2016 0Міжнародний дитячий фестиваль «Світ талантів» засновано у 2003 році з метою виявлення дитячих талантів та популяризації їх у всьому світі, а також популяризації української культури на міжнародному рівні. У цьому році сцена конкурсу була розташована у Києві біля Арки Дружби народів, з якої відкривається мальовнича панорама на Дніпро і Подол. Учасниками фестивалю стали різні вікові групи народного ансамблю народного танцю «Джерельце». Діти здивували членів жюрі, яскравими номерами, хореографічними картинками і сценічною майстерністю.  Серед тих, хто оцінював виступ нашого коллективу був народний артист України Олексій Богданович, який зачитав на урочистому відкритті конкурсу лист-привітання від голови Верховної ради Андрія Парубія. Серед членів жюрі був Дмитро Дікусар, відомий хореограф, та українська співачка Наталья Валевська. За виконання  танців » Грузинський танок «Черкеска» (старша група), «Чарівна країна» (середня група), «Мальви» (змішана вікова група)  колектив став тричі золотим призером і отримав диплом І ступеня. та найбільша перемога і визнання чекало на самих маленьких танцюристів — молодшої  групи «Джерельце», які представили на сцені  хореографічну казку » В гостях у мухи Цокотухи»  і отримали Гран прі. Окрім того діти встигли погуляти по святковому місту, потрапити на свято морозива, відвідати улюблене кафе.- See more at: http://www.shostka-news.com/dzherel....PM.dpuf

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024