Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 10.05.2024, 06:46

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Май » 24 » Вихованець ЦЕВ – «Учень року»
06:57
Вихованець ЦЕВ – «Учень року»

ВИХОВАНЦІ ЦЕВ - "УЧНІ РОКУ"

 

 

 

Сьогодні вперше визначали кращих школярів міста  у конкурсі «Гордість школи» та вітали переможців головної номінації міського конкурсу «Кращий учень».

Вже три роки поспіль у нашому місті проходить конкурс «Кращий учень», який проводиться з ініціативи народного депутата України Ігоря Федоровича Молотка та за підтримки управління освіти шосткинської міської ради. Конкурс спрямований на виявлення та підтримку обдарованої молоді нашого міста.

Сьогодні нагороджували «Кращого учня», ця номінація кожного року є підсумковою .  Переможцями конкурсу сталі найкращі учні шкіл міста. Серед них, як завжди, е й вихованці Центру естетичного виховання, це. вихованець театрального колективу «Дзеркало» - Сергій Цирулік Марія Проковко - вихованка гуртка "Дизайн солмою" та вихованнка "Народного художнього колективу" студіі сучасного танцю "ШАРМ" - Даша Евдокіменко,  які  були в числі  кращих із кращих. Сергій - це справжній скарб позитиву та талантів. Відмінник у навчанні, переможець  Всеукраїнських предметних олімпіад,  спортсмен, а найголовніше один із талановитих вихованців ЦЕВ. Ми горді тим, що саме такі учні відвідують наші колективи, бажаємо Сергію та Даши нових звершень та перемог.

 «Без сумніву наші діти – це наша гордість, адже молодь шосткинщини не тільки дуже талановита, але й вже має у власному активі вагомі здобутки! Це насамперед перемоги в олімпіадах міського, обласного та всеукраїнського рівня, а також успішні виступи у змаганнях МАН! Впевнений, що саме така талановита молодь зможе збудувати Україну майбутнього – справжню європейську країну! Між тим не будемо забувати: саме від нас, батьків та вчителів, залежать перші кроки дітей у світ знань, їх високі моральні якості та любов до рідної землі… Саме тому, вважаю за необхідне, і надалі всіляко підтримувати талановиту молодь шосткинщини!»  наголосив Народний депутат України Ігор Молоток.

Народний депутат України, Ігор Молоток, був нагороджень грамотою управління освіти, за сприяння розвитку молоді Щостки, яку вручила начальник управління освіти Сергейко Наталія Олександрівна.

Фотозвіт

    

         

Переглядів: 891 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024