Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 28.04.2024, 23:39

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Апрель » 15 » ВИХОВАНКА ЦЕВ СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ «ВОДА – ОСНОВА ЖИТТЯ» 2016
16:31
ВИХОВАНКА ЦЕВ СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ «ВОДА – ОСНОВА ЖИТТЯ» 2016

ВИХОВАНКА ЦЕВ СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ "ВОДА - ОСНОВА ЖИТТЯ" 2016

 

 

В Одеській національній академії харчових технологій була представлена виставка робіт учасників Всеукраїнського конкурсу для школярів «Вода – основа життя», присвячена Всесвітньому дню водних ресурсів. Для участі у конкурсі було надіслано більше 120 різноформатних, не схожих одна на одну робіт від дітей з різних регіонів України – Одеської, Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської, Криворізької, Сумської, Чернігівської, Дніпропетровської областей. Участь в конкурсі приймали діти різного віку з НВК, гімназій, загально освітніх шкіл, дитячих вечірніх шкіл-інтернатів, центрів естетичного виховання, навчально-еколого натуралістичних центрів. Найменшим учасникам конкурсу виповнилося 6 років, а найстаршим – 17 років.

Організатори конкурсу зробили презентацію дитячих робіт у двох напрямках: у форматі виставки дитячого малюнка та літературного твору (вірша або оповідання) і он-лайн голосування за кращий відеоматеріал. Відеоматеріали розмістили на сайті кафедри технології питної води ОНАХТ.

Визначення переможців конкурсу  здійснювалося шляхом таємного голосування представників студентства і науково-педагогічного колективу ОНАХТ. На виставці конкурсних робіт (розміщених в холі головного корпусу ОНАХТ) було представлено роботи із заявлених номінацій.

Основними критеріями оцінки конкурсних робіт були особистий погляд дитини на проблеми, пов’язані із темою і завданнями конкурсу, оригінальність творчого задуму, змістовність, логічність, щирість, самостійність в роботі, композиційне рішення, художня виразність.

В роботах дітей було виражено індивідуальність, активну громадянську позицію та почуття відповідальності за стан водних ресурсів України, розвиток дитячого уявлення про незамінність води в житті всіх живих істот на нашій планеті, сформоване розуміння того, що без якісної і безпечної води не можливе виробництво смачних і корисних для здоров’я харчових продуктів, турботливого ставлення до води як складової частини природи, бажання берегти неповторну красу озер, лиманів, рік і морів своєї країни і рідного краю. Конкурс та виставка розкрили великий творчий потенціал учасників, учні вразили журі своїми здібностями через літературні твори, малюнки і відеоматеріали.

Шляхом голосування були обрані переможці за такими номінаціями: «Кращий літературний твір про воду»; «Кращий малюнок про воду»; «Кращий відеоматеріал про воду».  Кращі дитячі творчі роботи визначали  за  двома віковими категоріями.

Підсумками голосування за переможців Всеукраїнського конкурсу «Вода - основа життя» стали наступні результати:

Номінація  « Кращий малюнок про воду»

II місце – робота «Земля помре, якщо зникне вода»  Козаченко Анастасії (16 років), вихованки Центру естетичного виховання, м. Шостка Сумської області, керівник  - Михайличенко Тетяна Василівна.

Організатори конкурсу дякують всім школярам - учасникам конкурсу і бажають успіху в їх подальших творчих проектах. Також організатори конкурсу висловлюють подяку керівникам, вчителям, директорам шкіл та батькам конкурсантів за підтримку та допомогу дітям, вихованцям, учням та організаторам у проведенні конкурсу «Вода - основа життя». Особливо хотілося б відмітити найактивніших керівників та вчителів у номінації «Кращий літературний твір про воду» - Герегу Ірину Григорівну (Первомайська станція юних натуралістів Миколаївської області) та творчо-виховний колектив Одеської НВК №13 у складі Романенко Наталі Анатоліївни та Денис Надії Степанівни. В номінації «Кращий малюнок про воду» - керівника Михайличенко Тетяну Василівну (Центр естетичного виховання, м. Шостка Сумської області). В номінації «Кращий відеоматеріал про воду» - Заволокіну Олену Григорівну (Одеської ЗОШ №117).

Адміністрація та вісь педагогічний колектив ЦЕВу вітають вихованку «Зразкового художнього колективу» - студії образотворчого мистецтва «Мальва» Козаченко Анастасію та її керівника - Михайличенко Тетяну Василівну з черговою перемогою.

        

Переглядів: 838 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024