Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 07:44

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Март » 26 » Вітаємо з днем театру!
21:24
Вітаємо з днем театру!

ВІТАЄМО З ДНЕМ ТЕАТРУ!

 

 

 

 

 

Кожного року 27 березня світова спільнота відзначає  міжнародний день театру.

Для багатьох шосткинців цей день, також є святом. До нього причетні численні глядачі, які з нетерпінням очікують на кожну прем’єру, та, звісно,  прихильники мистецтва Мельпомени, які відвідують театральні колективи Шостки.

Зразковий театральний колектив «Дзеркало»  шосткинського центру естетичного виховання у наступному році відзначить свій 10 – річний ювілей. Створений він був ентузіастом театральної справи, людиною, безмежно закоханою у  чарівне мистецтво Світланою Разломовою.

За цей час колективом було створено 22 постановки. Кожна -  для глядача певної вікової категорії. Але всіх їх об’єднувало і об’єднує одне – вони викликають незмінну зацікавленість у глядачів, які вщент заповнюють глядацьку залу.

Вистави цього року – «Алиса в стране чудес» та «Дюймовочка» викликали неабияку реакцію всіх, хто побував на прем’єрних показах.

На сьогодні в роботі колективу три вистави. В травні планується прем’єра «Очень простой истории» у виконанні акторів колишнього народного театру. Їх, віком від 18 до 50, Світлана Петрівна змогла зібрати, зацікавити ідеєю і робота закипіла. А для молодших, але не менш досвідчених «дзеркалят» триває робота над драмою «Казки скрізь камені» та чарівною казкою «Волшебник изумрудного города».  

Для кожного учасника колективу знаходиться справа до души

 – хтось грає великі, а хтось  маленькі ролі, хтось створює декорації, хтось виготовляє потрібний реквізит – і все це важливі складові створення таїнства під назвою «ТЕАТР». Тому і поспішають кожного дня до свого «Дзеркала» прихильники театрального мистецтва. Спілкуються, сперечаються, співпереживають, а керівник радіє.

Деякі випускники «Дзеркала» обирають шлях професійних акторів – так, Олексій Компанець та Альбіна Романько опановують ази професійної майстерності в Дніпропетровському училищі культури та Київському Національному університеті культури і мистецтв відповідно.

Та, і це головне, всі вихованці Світлани Разломової підростають перш за все порядними людьми, які вміють бачити красу навколишнього світу, вміють надати допомогу, підтримати, порадіти. Заради цього варто жити, впевнена Світлана Петрівна.

Центр естетичного виховання вітає всіх театралів Шостки з міжнародним днем театру і пропонує фотоантологію вистав зразкового театрального колективу «Дзеркало» та деякі відео версії вистав театру, а саме: «Снігова королева», «Ніч перед Різдвом» та «Про Федота - стрільця, удальця, молодця» і фільм ТРК «Акцент» «Родом з Палацу» - це перлинки нашого ЦЕВу.

Переглядів: 1024 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024