Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.04.2024, 04:12

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Февраль » 22 » Вітання з Днем Захисника Вітчизни
22:48
Вітання з Днем Захисника Вітчизни
МИНУТЬ РОКИ І НАСТАНЕ ЧАС, КОЛИ НА ПЛАНЕТІ ЗЕМЛЯ НЕ БУДЕ ВІЙН, АЛЕ ЗАВЖДИ, В УСІ ЧАСИ БУДУТЬ ЦІНУВАТИСЯ ЯКОСТІ І РИСИ ХАРАКТЕРУ СПРАВЖНІХ ЗАХИСНИКІВ!


Напередодні дня Захисника Вітчизни у театрально – концертній залі Шосткинського центру естетичного виховання зібралися ветерани Великої Вітчизняної війни, ветерани локальних війн на територіях інших держав, представники міської ради, депутати та просто небайдужі шосткинці.

Цей день, який колись називався днем Червоної Армії та Військово – Морського флоту, перетворився на свято вшанування справжніх чоловіків.

Почався захід з урочистих зборів.

Після завершення урочистих зборів на сцені почалася святкова концертна програма, участь у якій взяли творчі колективи Центру естетичного виховання.

Відкрили концерт учасники зразкового театру естрадної пісні «Мікс» під керівництвом відмінника освіти України Ірини Легейди композицією «Нова Україна».

Народний ансамбль танцю «Джерельце» під керівництвом Заслуженого працівника культури України Людмили Маковець та Яни Третьяк  обрали  для привітання «Флотський танець» та «Станичну плясову».    

Оплесками привітали присутні у залі російський танець «Ложкарі» у виконання народного хореографічного ансамблю «Сюрприз», керують яким Заслужені працівники освіти України Віра та Василь Тихоновські.

«Віночок козацьких пісень» подарували глядачам вокалісти народного фольклорного ансамблю «Любисток», опікується яким Заслужений працівник культури України Тетяна Стегайло. А сольна пісня  «Я козачка твоя» у виконанні солістки колективу Насті Белоусової змусила зал підспівувати їй.

Фінал концерту, його режисер Ірина Легейда, доручила учасникам народної студії сучасного танцю «Шарм» під керівництвом Ірини Домащенко  композицією «Наша земля – Україна».

У програмі взяли участь  народний хор ветеранів війни та праці Шосткинського центру культури і дозвілля (керівник Тетяна Сачава), народний ансамбль танцю «Світанок» (керівники відмінники освіти України Тетяна та Олег Демичі) та народний вокальний ансамбль «Сузіря» (керівник Ірина Соколова) студентського клубу Шосткинського інституту Сумського державного університету.

Пісні дарували Геннадій Філон та Віталій Цикало.

Піднесено та натхненно святкову програму провела Вікторія Федоренко –  педагог - організатор ЦЕВу.

Минуть роки і віки, і настане час, коли на планеті Земля не буде війн, тоді не будуть потрібні і армії. Але завжди, в усі часи будуть цінуватися якості і риси характеру справжніх Захисників. Саме ця ідея лягла в основу яскравої програми, подарованої цього дня сучасним поколінням для ветеранів.

Щиро вітаємо Вас з Днем захисників Вітчизни. Цей святковий день - особливий у нашій історії. Він по праву є символом відваги, мужності і патріотизму. Бажаємо Вам і Вашим близьким доброго здоров'я, щастя та благополуччя. Нехай це свято завжди буде мирним і радісним!

          

          

          

     

Переглядів: 1058 | Додав: Admin | Теги: Шостка, шарм, рік дітячої творчості, ЦЕВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024