Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 30.04.2024, 17:47

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Апрель » 10 » "Жінка року-2013" - підтримаємо колегу!
14:18
"Жінка року-2013" - підтримаємо колегу!
"ЖІНКА РОКУ-2013" - ПІДТРИМАЄМО КОЛЕГУ!










З початку квітня у Сумській області вже вдруге стартував обласний конкурс «Жінка року-2013». Його організатори визначили головну мету проведення - акцент на важливості ролі жінки у суспільстві і  можливість мешканців області познайомитися з досягненнями успішних жінок. Варто зазначити, що у минулорічному конкурсі Ірина Будункова, директор Шосткинського медучилища  стала володаркою 1 місця у номінації «Громадський діяч», а Людмила Маковець, керівник народного ансамблю танцю «Джерельце» Центру естетичного виховання -  другою у номінації «Жінка – легенда». Хто претендує на звання цього року – у наступному сюжеті  ТРК «Акцент».





 

Куратором обласного конкурсу «Жінка року» у Шостці є сектор у справах дітей, сімї та молоді Шосткинської міськради. Його очільниця Ольга Сокульска зазначила, що сама участь шосткинських жінок у заході важлива і необхідна, це один з факторів підтримки реноме Шостки, як міста талантів у самих різних сферах діяльності.

Цього року у якості номінантів від Шостки визначено три представниці чарівної статі. Дві кандидатури висунуті за 

пропозицією членів дитячої дорадчої ради при міському голові. У номінації «Жінка – легенда» заявлена Тетяна Стегайло, керівник народного фольклорного ансамблю «Любисток» Шосткинського центру естетичного виховання. Тетяна Анатоліївна -  жінка яку знають майже всі шосткинці. І як керівника, який не втомлюється протягом більш ніж двох десятиліть прищеплювати дітям любов до мистецтва автентичної пісні, народних обрядів, і як вокальну солістку, що дивує своїм голосом шосткинську публіку. Наполеглива, кропітка  і творча робота пані Тетяни оцінена присвоєнням їй почесного звання Заслужений працівник культури України.

То ж віддати свій голос за наших шосткинських жінок дуже просто.

Голосування  тут:  http://molodii.sumy.ua/konkurs/index.php 


Чекати підсумків «Жінки року» недовго – вже у травні в рамках відзначення Дня матері в обласному центрі відбудеться фінал і церемонія нагородження переможниць. 

Переглядів: 1447 | Додав: Admin | Рейтинг: 10.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024