Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 04.05.2024, 08:31

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Март » 3 » «Жінки Сумщини – за мир і злагоду»
22:24
«Жінки Сумщини – за мир і злагоду»

"ЖІНКИ СУМЩИНИ - ЗА МИР І ЗЛАГОДУ"

 

 

 

 

 

3 березня в Сумському обласному академічному театрі ім. М.С. Щепкіна  відбувся обласний культурно-мистецький захід «Жінки Сумщини – за мир і злагоду»  з нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру. У заході прийняли участь - керівництво області, жінки – волонтери,  учасниці АТО, громадські  діячі. 

З головної сцени області всіх жінок вітали: -  голова обласної державної адміністрації  Клочко Микола Олексійович і голова Сумської обласної ради Салатенко Семен Павлович.

В концерті приймали участь найкращі аматорські та професійні колективи області, а також ведучі артисти Сумщини. Ураховуючи належну виконавську майстерність, високу сценічну культуру, наявність відповідного репертуару наше місто представив «Народний художній колектив»  фольклорний ансамбль «Любисток» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради (керівник  Тетяна Стегайло, Заслужений діяч естрадного мистецтва України,  Заслужений працівник культури України).

Делегація нашого міста, на чолі з керуючою справами   виконкому Оленою Кравченко,  з великим  задоволенням спостерігали за фольклорним дійством «Весело гуляймо, весну зустрічаймо» у виконанні вихованців ЦЕВ.

Святковий концерт, приурочений Міжнародному жіночому Дню 8 березня, супроводжувався  бурхливими оплесками глядачів.

Фотозвіт

         

Переглядів: 990 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/18
Всього коментарів: 1
1 Admin  
0
Жінки Сумщини – за мир і злагоду 3 березня, напередодні найвеснянішого з усіх свят, для найгарнішої, добрішої та мудрішої половини людства – наших жінок, відбулись святкові віншування, приурочені відзначенню Міжнародного дня прав жінок і миру.Обласний культурно-мистецький захід «Жінки Сумщини – за мир і злагоду» проведено за ініціативи управління культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації та організаційної участі Сумського обласного науково-методичного центру культури і мистецтв.У фойє Сумського академічного театру драми і музичної комедії ім. М. С. Щепкіна жіноцтво Сумщини вітав естрадний оркестр Головного управління Національної поліції у Сумській області. На свято були запрошені жінки нашої області – дружини та матері воїнів АТО, жінки-волонтерки, які активно допомагають бійцям української армії, сім’ям переселенців зі сходу нашої держави, малозабезпеченим родинам, представниці різних професій, чия активна життєва та соціальна позиція гармонійно поєднуються із жіночністю, красою й турботою про родину.Жінок Сумщини привітали голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко та голова Сумської обласної ради Семен Салатенко, які щиро побажали миру українським родинам, добробуту, злагоди і кохання.Мистецьке вітання присутнім дарували творчі колективи і солісти обласної філармонії, обласного академічного театру драми і музичної комедії ім. М. С. Щепкіна, вищого училища мистецтв і культури ім. Д. С. Бортнянського.Яскравою сторінкою святкової концертної програми стали виступи дитячих та молодіжних творчих колективів: аматорського хореографічного колективу «Танцювальна родина «Живчик» обласного науково-методичного центру культури і мистецтв, народного театру танцю «Пігмаліон» палацу дітей та юнацтва м. Суми, ансамблю скрипалів «Квітограй» із м. Конотоп, зразкової естрадної студії «Добрий вечір» та народного ансамблю танцю «Полісяночка» з м. Глухів, зразкового ансамблю танцю «Перлина» з. м. Ромни, народного фольклорного ансамблю «Любисток» центру естетичного виховання м. Шостка, народного ансамблю бального танцю «Сілует» та шоу-балету «Візаві» з м. Суми.Кохати та бути коханими бажали чарівним жінкам чоловічий дует Лебединського районного будинку культури, народний вокальний ансамбль «Рапсодія» з м. Конотоп, сумський виконавський дует «Кристал», знані та улюблені сумчанами вокалісти – Тетяна Фінашко, Леонід Матвієнко, Марина Грищенко та Євген Радченко, молоді солісти – Леонід Вівсюк, Сергій Руденко, Світлана Макчимчук-Макаренко та Тетяна Литвиненко.Святкові заходи ще продовжуються. Отже, бажаємо усім жінкам Сумщини радісного настрою, хвилюючих миттєвостей весни, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій і бажань.

Сайт СОНМЦКіМ

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024