Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 11.05.2024, 14:24

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Декабрь » 22 » Зірковий час «Шарму»
13:46
Зірковий час «Шарму»

"РІЗДВЯНІ "ЗОРЯНІ МОСТИ" СТАЛИ ЗІРКОВИМ ЧАСОМ ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ СТУДІЇ СУЧАСНОГО ТАНЦЮ "ШАРМ"!

 

 

 

 

 

Два Гран-прі та одне перше місце Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Різдвяні Зоряні мости» поїхали в Шостку і привіз їх ... "ШАРМ"

Вихованці «народного  художнього колективу»  студії сучасного танцю «ШАРМ» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради,  на чолі зі своїм керівником Домащенко Іриною Вікторівною, провели минулі вихідні навіть не мріючи про відпочинок,  мрії  їх були тільки про те, чи зможуть вони гідно представити свій колектив та заклад на Всеукраїнському фестивалі - конкурсі для дітей та молоді «Різдвяні «Зоряні мости » в м. Києві.  І мрії юних танцюристів стали реальністю. Цей фестиваль став зірковим часом і для наших дітей. Серед багатьох танцювальних колективів і солістів з усієї України та ближнього зарубіжжя,  вони стали володарями двох Гран-прі та одного першого місця.

Вихованцями середньої вікової категорії (12-14років) була представлена хореографічна картинка «саночки». Саме завдяки цьому танцю шармівці і стали володарями Гран-прі у своїй віковій категорії. Члени журі особливо відзначили високий рівень підготовки, цікаве сценічне втілення номерів, артистичність юних танцюристів. Отримуючи нагороду діти знали, що це ще не межа їх старанням. Хореографічна композиція «Повертайся живим» у виконанні дуету Ольги Леоненко та Євгена Мороза  дала змогу стати володарем другого  Гран-прі  цього конкурсу. Присудивши таку високу нагороду дуету, журі відзначило патріотизм  та  величезну любов юних танцюристів  до України.

Солістка «ШАРМУ» Ольга Леоненко була високо відзначена в сольній програмі фестивалю зі своєю хореографічною композицією «Зірочка». Члени журі були підкорені ліричністю цього номера, майстерством  виконання,  технікою і любов'ю до танцю.

На церемонії нагородження  вихованці  «Шарму»  отримали не тільки два дипломи Гран-прі, диплом I степеня, а також  медаль, кубки переможців, були  нагороджені  пам'ятним подарунком та іграшками.

Столиця залишила у дітей чудове враження і масу позитивних емоцій.

Вітаємо вихованців «Шарму»  із заслуженою перемогою і сподіваємося, що й надалі  вони  будуть нас радувати новими яскравими  виступами  на різноманітних  концертах, фестивалях і конкурсах.

Батьки вихованців «ШАРМУ»  висловлюють  подяку своєму беззмінному керівнику Домащенко Ірині Вікторівні, а вихованцям «Шарму» нагадують прислів’я  відомого полководця : «Переможець не той, хто переміг вчора, а той, хто іде за перемогою сьогодні»,  що тільки своєю працею, завзятістю і наполегливістю  вони  прокладають шлях до нових перемог  у  майбутньому …

Батьківській комітет

         

        

Переглядів: 1037 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024