Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 22:56

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Июнь » 10 » Зірковий час випускників Центру естетичного виховання.
13:11
Зірковий час випускників Центру естетичного виховання.
ЗІРКОВИЙ ЧАС ВИПУСКНИКІВ ЦЕНТРУ ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ!








8 червня центральна частина Шостки перетворилася на гомінку країну дитинства. Саме творчим колективам ЦЕВ була надана честь відкрити цикл літніх заходів вихідного дня на центральному помості міста.

Захід, який ретельно підготував і провів заклад носив назву «Зірковий час». Його мета привітати тих дітей, які 10 – 11 років провели на заняттях у гуртках та об’єднаннях ЦЕВу.

Урочисту церемонію вручення свідоцтв про позашкільну освіту «Зірковий час» відкрив Володимир Кисельов, директор Шосткинського центру естетичного виховання. Володимир Петрович зазначив про значний внесок, який внесли талановиті діти в розвиток гуртка, в якому займалися. А ще відзначив, що церемонія відбувається у рік дитячої творчості, проголошений Президентом України Віктором Януковичем, а це накладає особливу відповідальність на кожного випускника.

Першими в церемонії взяли участь випускники народного ансамблю народного танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, Заслужений працівник культури України та Яна Третьяк). Рясний врожай випускніків – 9 танцюристів, серед яких Олександр Редковець, Андрій Надольний, Анастасія Бойко, Вадим Вертиєвець, Катерина Трофимець, Владсилав Макогон, Роман Шаблій, Роман Шаблій, Юлія Шелунцова.

Далі на головну сцену Шостки були запрошені випускники зразкового театру «Дзеркало» (керівник Світлана  Разломова). Альона Хизь, Євген Кротов, Анастасія Старченко, Катерина Крутікова, Анастасія Ющенко, Тетяна Разломова – яскраво виконані ролі у виставах «Дзеркало» назавжди вписали їх імена в історію розвитку ЦЕВу. А їх молодші колеги подарували випускникам строки привітань та іменні фотокниги.

Народний хореографічний ансамбль «Сюрприз» (керівники Віра та Василь Тихоновські, Заслужені працівники освіти України) проводжали у доросле життя Ганну Тищенко, Каріну Островську, Анастасію Осипенко.

Ольга Алхімова, Дар’я Ляшенко, Аліна Блохіна -  випускниці унікального колективу ЦЕВ – народного фольклорного ансамблю «Любисток» (керівник Тетяна Стегайло, Заслужений діяч естрадного мистецтва України, Заслужений працівник культури України). Вони обов’язково виліплять свою долю такою ж красивою, як і пісні у їх виконанні.

Зразковий театр естрадної пісні «Мікс» (керівник Ірина Легейда, Заслужений діяч естрадного мистецтва України, відмінник освіти України) покидають Тетяна Карпенко, Дар’я Павловська, Вікторія Трегуб, Альона Гаркава.  Від дзвінких перших нот до яскравої райдуги – таким буде їх шлях у доросле життя.

Гурток «Художня вишивка» (керівник Наталія Буцик)  випускав Вероніку Ковальську, Марію Малькову та Олену Денисенко. Їх роботи займали гідну частину виставки гуртків та об’єднань соціо – гуманітарного відділу ЦЕВ, представлену на площі Шостки.

Високоякісна концертна програма довела, що випускники колективі ЦЕВ займалися наполегливо, вивчаючи обраний ними жанр мистецтва. Розмаїття хореографічних номерів, вокальні вкраплення, театральне мистецтво – все віднайшло відображення у майже двохгодинній програмі.

Особливими стали хвилини вітання для керівників  колективів. Їх запросили на сцену, де слова вітання подарував Олександр Кротов, представник батьківського комітету та Катерина Трофимець, випускниця «Джерельця.

А далі – всі учасники урочистої церемонії «Зірковий час» запросили всіх присутніх на тур «Прощального вальсу». Танцювали його і випускники, і маленькі цевівці, і їх батьки, і керівники і всі, хто завітав цього вечора захід. Одно величезне коло, посмішки на обличчях і спільний вальс на майже 2 тисячі виконавців!!! Це було вражаюче видовище.

Під останні акорди прощального вальсу випускники Шосткинського центру естетичного виховання 2013 року випустили у небо різнокольорові повітряні кульки і довго махали їм услід. Це ж відлітало у вирій безтурботне дитинство, попереду доросле життя.


         
    
Переглядів: 1170 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024