Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 14:08

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Май » 24 » Звітує народний ансамбль танцю «Джерельце»
21:42
Звітує народний ансамбль танцю «Джерельце»
ЗВІТУЄ НАРОДНИЙ АНСАМБЛЬ ТАНЦЮ "ДЖЕРЕЛЬЦЕ"



22 травня в рамках Року дитячої творчості народний ансамбль танцю «Джерельце» продовжив ланцюжок творчих звітів. Керівники колективу Людмила Маковець, Заслужений працівник культури України та Яна Третяк підготували яскраву програму, яка милувала око глядачів протягом 2 з половиною годин.

Головними героями звіту стали випускники «Джерельця» 2012 – 2013 навчальних років. З колективом цього дня прощалися діти, які провели в ансамблі чудові роки дитинства і роки становлення особистості. Варто назвати їх імена – Вадим Макогон, Юлія Шелунцова, Роман Шаблій, Вадим Вертієвець, Катерина Трофимець, Андрій Надольний, Олександр Редковець, Анастасія Бойко, Роман Сахно.  Для них пролунали теплі слова керівників, батьків. Самі ж діти висловили велику вдячність на адресу своїх керівників, вручили їм квіти і довго і міцно обіймали і Людмилу Серафимівну, і Яну Сергіївну, ніби ще раз наповнюючи свої серця їх життєдайною любовю. А до цього зробили подарунок і глядачу, виконавши на «Ура!» свої улюблені танцювальні композиції – запальний «Гопак», «Польку з двох боків», «Закаблуки», «Станичну плясову», «Купальські марення» (цей номер діти присвятили директору ЦЕВ В.П.Кисельову), «Дуботанець», «Черкесску», «Флотський».

На звітний концерт завітала торішня випускниця «Джерельця», а нині студентка кафедри хореографії інституту імені Гринченка – Катерина Петрушко, яка представила на розсуд глядача свою першу хореографічну роботу.

Від імені колективу – супутника «Джерельця» - зразкового ансамблю танцю «Словяночка» свій український танок подарував Олег Мулярчук.

Вразив глядача і виступ маленького піаніста – Єгора Бахмута. Його матуся, Тетяна, сама є випускницею «Джерельця», жоден концерт не відбувається без її допомоги, а тепер мистецьку естафету від мами прийняв і Єгор. Він виконав на роялі дві композиції – «Солодкі грези» та «Марш», отримавши у відповідь оплески, квіти та цукерки.

Маленькі артисти «Джерельця» чарували і дивували прем’єрами – «Годиннички», «Просто дівчатка і просто хлопятка», «На болоті», «Бабка Ежка на гостинах у Барбариків», «Колоскове поле» - яскраві і чарівні дитячі  постановки подобалося виконувати як самим дітям, так і дивитися глядачам.

Слова привітання у день творчого звіту прийняли на свою адресу і ті танцюристи, які завершують навчання у 9 класі загальноосвітніх шкіл. Деякі з них вирішують продовжувати навчання у спеціальних учбових закладах, тому і відзначає їх «Джерельце». У цей день отримували привітання і побажання Катерина Кім, Юлія Латишева, Тарас Медведєв, Андрій Несвітайло, Юлія Плахута, Анна Рогова.

Завершили свій звітний концерт учасники народного ансамблю танцю «Джерельце» хореографічною картинкою – мрією «Корабель мрії». Вона живе у колективі на згадку про перебування в «Артеці» і ще раз підтверджує, що у казку, у диво вірити варто – саме задля цієї дитячої мрії наполегливо працюють керівники ансамблю Л. Маковець і Яна Третяк.

І ще… Не можна не відзначити плідну роботу батьківського комітету «Джерельця».  Вони ще одна і дуже важлива складова успіху «Джерельця». Саме  єдність керівників, дітей і батьків дає такі наполегливі результати, які можна було побачити у звітному концерті.

Цю думку відзначив у своєму виступі Сергій Романцов, методист вищої категорії ЦЕВ. Він привітав всіх з вдалим виступом і вручив випускникам 2013 квіти і солодощі.

А за звітний концерт учасники народного ансамблю танцю «Джерельце» отримали найвищий бал – шалені оплески головних суддів – глядачів.
         
    
Переглядів: 1338 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/25
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024