Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 10.05.2024, 10:15

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Февраль » 4 » ЦЕВ: театральний колектив « Дзеркало» лікує душі підлітків «Казками крізь каміння»
21:11
ЦЕВ: театральний колектив « Дзеркало» лікує душі підлітків «Казками крізь каміння»

ТЕАТРАЛЬНИЙ КОЛЕКТИВ "ДЗЕРКАЛО" ЛІКУЄ ДУШІ ПІДЛІТКІВ "КАЗКАМИ КРІЗЬ КАМІННЯ"

 

 

 

 

«Зразковий художній  колектив» театральний колектив «Дзеркало» Центру естетичного виховання під керівництвом  Світлани Разломової  лікує душі підлітків «Казками крізь каміння». Сьогодні, 4 лютого,  продовжився театральний тиждень і вистава «Казки крізь каміння» була показана новим складом вихованців театру.

Усім відома приказка - «Талановита людина талановита в усьому», а ще ми знаємо, що «кожна дитина - талановита». І «талант» зовсім не означає якісь видатні здібності в мистецтві, або винахідництві. Не кожен талант відомий світу, і не кожна відома людина - талановита. Але,  про учнів,  які займаються в театральному колективі «Дзеркало» можна з упевненістю сказати, що  це дійсно талановиті діти. Вони не тільки є учасниками зразкового театрального колективу  і яскравими  артистами, вони - відмінники навчання, переможці різноманітних олімпіад, конкурсів і фестивалів, вони активні діячі молодіжного руху Шостки. Серед учасників театрального колективу «Дзеркало» не можна не відзначити  Анну Мозгову,  Вадима Зеленого,  Дмитра Слуцького,  Ольгу Науменко, Ольгу Хрущ, Сергія Цирулика  й ще багато інших,   які прославляють не тільки свій улюблений колектив, свою школу, але і наше місто. Недарма багато з них мають нагороди не тільки за перемоги в численних обласних, всеукраїнських та Міжнародних  олімпіадах, фестивалях і конкурсах, але й за внесок у розвиток молодіжного руху та популяризацію рідного міста. В їх особистому арсеналі нагород -  нагороди  міського голови Ноги Миколи Петровича , премії народного депутата України Молотка Ігоря Федоровича,  грамоти управління освіти та Центру естетичного виховання.

Давайте пам'ятати,  що якщо інтерес дитини не був вчасно помічений, не отримав підживлення ззовні, її не підтримали, чи не направили, не дали можливості для зростання і розвитку – дитина  затухла, але не зникла. І дитина зацікавилася тим, що їй найбільш доступно. Всім нам потрібно бути уважними до її потреб та  інтересів. Підтримувати, навіть якщо помиляється, допомагати, спрямовувати, навіть якщо відсутнє бажання. І тільки тоді ми зможемо допомогти дітям розвинути  свої таланти. Цю просту істину щоденно  доводять педагоги Центру естетичного виховання,  працюючи в тандемі з вчителями та батьками вихованців,  які займаються в колективах ЦЕВ.

Фото тут.

         

     

Переглядів: 1214 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024